Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
tam kde chodim najcastejsie je celkom premavka v par usekoch, budem daco pocut cez ne? pripadne ked budem kosit tak si ich viem dat pod sluchadla? ci to je uplne hlupa otazka
Kto behavate s vestou prosim o radu s velkostou, vyberam prvu vestu. Jedna sa o Dynafit Sky 4, jedna je M/L druha XL.
Asi neni nad cim uvazovat? Vacsiu by som utiahol aj nadoraz a to asi neni dobre.
Mensia sedi ok ale mam pocit ze gumicky su moc nasponovane...ci je to ok?
Ja mám Salomon a Dynu som ešte neskúšal ale osobne si myslím že prvá je skôr mala a druhá tá je veľká. Keď sa ešte oblečieš bude prvá ešte menšia...si myslím treba skúsiť inú značku ak pri Dyne je to takto...
Ja behám v Dynafite M/L, ale v staršom Ultra 15. Mám 184 cm a 73kg a útlejšiu postavu a je mi asi aj voľnejší. Pravda je aj to, čo píše Peter, že keď sa oblečieš, bolo by to asi tesnejšie.
No ja mam asi o 10kg viac...
A co vravite na tu Active Skin 4? Vysla by ma asi o pajdu lacnejsie ako Pulsar 3.
V L by mi mala sadnut co citam velkostnu tabulku a skusenosti ludi.
Za mňa Active Skin 4 spĺňa všetko, čo očakávam od vesty - zmestím tam komplet výbavu, vrátane bundy, má vrecko na zips, pripnem tam aj vak na palice. Ak ti sadne, chybu neurobíš.
Na tú postavu to L-ko by malo sedieť a Salomon, čo mám ja skúsenosti sedí poväčšine ako druhá koža 🙂 každopádne ber do úvahy aj to že active skin je lacnejší ale ak máš aj chuť sa zúčastniť nejakého ultra tak pravdepodobne budeš musieť investovať ešte do fľašiek lebo fľašky ktoré dávajú k active skin sú s úzkym hrdlom a často je medzi podmienkami práve fľaška so širokým 😉 toto môže navýšiť cenu aj o 30e tak pozor na to
Len rátaj s tým že ak tam dáš dve fľaše do tých náprsných vreciek tak to bude dosť lietať. Viem že chalani čo behávajú s tým si to bežne kupujú o číslo aj dve menšie..
chalani, mám minimalistickú vestu inov 8 venturelite 4 a zároveň soft flašky z decathlonu ... síce ich tam zmestím ale teda je to celkom boj to tam dostať. Nuž a teraz prvý krát v živote chystám na preteky kde síce asi nebudem nutne potrebovať flašku vyberať ale aj tak ... existuje nejaká štíhlejšia pol litrová flaška s širokým hrdlom, čo do takto malého vrecka bez problémov vojde? Alebo budem musieť zobrať väčšiu La sportiva trail 11 .
inak kvôli tým flaškám som už rozmýšľal o novej "mini" veste a napr do tých salomonov zmestím v pohode aj väšiu flašku?
Ja beham ultra v Salomon ADV Skin 12, L-ko, 187/90kg, sedi ako druha koza, flase so sirokym hrdlom, dobre sa naplnaju a vkladaju do vesty a hlavne oproti ACT skin ma ulozny pristor po obvode/pod pazuchami, viem tam dat gel, tycinky,..... Skusal som kamosovu XL a tami bola velka. Mam doma este Osprey Duro, ale v porovnani so Salamonom, je to ako Skodovka a mercedes v prospech Salomonu.
Salomonka je doma... myslim ze uz lepsie ako tie Dyny.
Subjektivne z nej mam tiez lepsi pocit, aj z materialov aj z toho ako sedi.
S nejakym trickom bude akurat a myslim ze tam bude rezerva aj na teplejsiu vrstvu pod nu ked sa ochladi.
Akurat je cca o 50g tazsia ako Dynafit, ale to sa dalo cakat uz z tej hrubsej podsivky na chrbate
Ja beham ultra v Salomon ADV Skin 12, L-ko, 187/90kg, sedi ako druha koza, flase so sirokym hrdlom, dobre sa naplnaju a vkladaju do vesty a hlavne oproti ACT skin ma ulozny pristor po obvode/pod pazuchami, viem tam dat gel, tycinky,..... Skusal som kamosovu XL a tami bola velka. Mam doma este Osprey Duro, ale v porovnani so Salamonom, je to ako Skodovka a mercedes v prospech Salomonu.
Mám to Duro a som relatívne spokojný(nemám s čím porovnávať), nosím ho aj na bike. Trochu pri ňom bojujem len s uchytením palíc, hodil by sa ten vak od Salomonu, ale tu ho nemám ako prichytiť.
Neplánoval som kupovať niečo iné, ale toto tvoje porovnanie ma nalomilo. Akurát budem musieť doma vysvetľovať, načo mi je ďalšia vesta
Inak ešte otázka k tomu - dá sa tam použiť aj vak na vodu namiesto tých fľašiek?
Je dobre vediet (a vidiet), ze Ivan a jeho zverenec maju rovnake "motivacne" sposoby komunikacie k inym bezcom. Mato Rusina bezal slusny trening 24km tempo 3.29, ale zverenec mu nezabudol pripomenut, ze to vlastne nic nie je
vcera bola celkom sranda pri dobehu 5km v Rovinke na Behame srdcom. Trasa mala 4.96km tak sme viaceri este dobehli tych 40-50m navyse nech mame PRs na 5km na strave 😁 dobrovolnicka v cieli nechapala co sa deje a preco si niektori "nevsimli" cielovu ciaru (a casomeracsky pas na zemi)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/shokz-openrun-usb-c-cierne-d12485926.htm?kampan=adwav_audio-video_pla_all_sluchadla_sluchadla_c_9062570___AKZ120o82a_704629426541_~165159098618~&gad_source=1&gad_campaignid=21436772797&gbraid=0AAAAAD2xsm6aL1NJwUXFRD81hTY9m_rOt&gclid=Cj0KCQjwjo7DBhCrARIsACWauSk6MWPIsOHWl6uxcv-lGBnq-vV9-iYL3qiCSyfab15fP7aDxVM44IkaAq8zEALw_wcB
tam kde chodim najcastejsie je celkom premavka v par usekoch, budem daco pocut cez ne?
Asi neni nad cim uvazovat? Vacsiu by som utiahol aj nadoraz a to asi neni dobre.
Mensia sedi ok ale mam pocit ze gumicky su moc nasponovane...ci je to ok?
Nejaky tip na podobnu, nie drahu maloobjemovu vestu do tych 5l?
Napada mi len https://www.salomon.com/en-us/shop/product/active-skin-4-lc12603.html#color=115266
Ja keby som si mal teraz kúpiť minimalistickú vestu, idem do Salomonu
https://www.sportovna.sk/salomon-s-lab-pulsar-3-vesta-cervena/?selectedVariant=299058&gad_source=1&gad_campaignid=17335610860&gbraid=0AAAAABJQ8NJ11sI0nA78ikWWK_loZSxom&gclid=CjwKCAjwg7PDBhBxEiwAf1CVu-2RHg_BZPYIY-1C0hA8pd2iRkowOqt_S5b0TtKMHNYdlyVHXAyMiBoCHoUQAvD_BwE
A co vravite na tu Active Skin 4? Vysla by ma asi o pajdu lacnejsie ako Pulsar 3.
V L by mi mala sadnut co citam velkostnu tabulku a skusenosti ludi.
Za 73e som nic podobne nenasiel ako tu Active Skin 4
inak kvôli tým flaškám som už rozmýšľal o novej "mini" veste a napr do tých salomonov zmestím v pohode aj väšiu flašku?
Subjektivne z nej mam tiez lepsi pocit, aj z materialov aj z toho ako sedi.
S nejakym trickom bude akurat a myslim ze tam bude rezerva aj na teplejsiu vrstvu pod nu ked sa ochladi.
Akurat je cca o 50g tazsia ako Dynafit, ale to sa dalo cakat uz z tej hrubsej podsivky na chrbate
Mám to Duro a som relatívne spokojný(nemám s čím porovnávať), nosím ho aj na bike. Trochu pri ňom bojujem len s uchytením palíc, hodil by sa ten vak od Salomonu, ale tu ho nemám ako prichytiť.
Neplánoval som kupovať niečo iné, ale toto tvoje porovnanie ma nalomilo. Akurát budem musieť doma vysvetľovať, načo mi je ďalšia vesta
Inak ešte otázka k tomu - dá sa tam použiť aj vak na vodu namiesto tých fľašiek?
Ahoj, užšie sú z gymbeam, len ten "sosák" musíš riadne z zuboch stlačiť
https://gymbeam.sk/flasa-hydra-soft-flask-black-550-ml-gymbeam.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%20-%20Clothing%20and%20Accessories&utm_id=22234038719&gad_source=1&gad_campaignid=22234065053&gbraid=0AAAAADgyMCHH1R3MeuMTzdiAQd_YB8gbq&gclid=CjwKCAjwyb3DBhBlEiwAqZLe5C360IMthOPmQLe346VcsJdL6ss2_5-uMKug49x62xmdv9GKY38qkBoC2XQQAvD_BwE#67267
alebo salomon
https://www.4camping.sk/p/flasa-salomon-soft-flask-500ml-17oz-42/?gad_source=1&gad_campaignid=21561988481&gbraid=0AAAAADb_NTXGryZyum74mBT4XWt39twRL&gclid=CjwKCAjwyb3DBhBlEiwAqZLe5I6jCyLcTQuwcwYM3nTVau0_xbZapM5Wt9DMnUSxkhiWE1bD0AOclhoCB3MQAvD_BwE#modra
Len tieto keď dávaš do ruksaka, musíš dávať gumičku na hrdlo ked bežíš, aby nelietali.
https://www.facebook.com/61555808054626/videos/1271979444647450/
prvý niečo málo cez 13 hodín
https://stopky.live/nts/online/nts100/komplet/