Vaha tazsieho cestaku, ale nestazujem si ? (na 5 vyjazdov za rok stacia...)
8.6 to mas este lahke mi to nedalo a odvazil som moje a vychadza mi to nieco malo cez 5 kg na nohu lyza,viazko,pas 3.06 lyziarka 2.04
ale zase za cenu jazdeneho setu mam aspon uplne novy, do kopca som tu vahu na nohach ani neregistroval a z kopca to krasne drzi na kazdom podklade
Trosku mimo skialp - nemate odkazy na preverene inzertne portaly v EU? Rakusko alebo Nemecko, chcel by som skusit Salomon QST 99 alebo 106 a neplatit za ne plnu cenu:) jedny boli na bazosi ale uz su prec:(
da sa aj prevodom tusim, ja som bral pred rokom lyze a nejake sprostosti, postovne tusim + 20€
uvazujem o nich aj ja, ale neviem sa rozhodnut pre viazko
Kludne to rozved ak sa ti chce.. vo viazkach som strateny. Momentalne mam Salomon Z12, nevadi mi na nom nic ale nevyznam sa v tom. Aku dlzku lyzi na aku vysku rozmyslas?
ja riesim slapacie viazko, potrebujem novy turisticky set
vazim 110kg (a neviem moc lyzovat), takze zo slapacich lyzi vobec nevyberam, toho pol kila navyse na nohu mi stoji za to, ze lyzu nedolamam niekde na zaciatku trojdnovej akcie
a meriam 2m, takze 188 su na mna kratke
Ja ked ich budem tak s normalnym viazkom. Mam 183 takze asi 188.. ale rozhodnuty nie som. Lyzovat viem, ale skor taky samouk. Teraz mam salomon Vshape 8.9 https://www.evo.com/outlet/skis/salomon-bbr-89-2012 176cm a kludne by som zobral aj dlhsie. Takze preto sa skor priklanam k 186.
ja riesim slapacie viazko, potrebujem novy turisticky set
vazim 110kg (a neviem moc lyzovat), takze zo slapacich lyzi vobec nevyberam, toho pol kila navyse na nohu mi stoji za to, ze lyzu nedolamam niekde na zaciatku trojdnovej akcie
Viazko co vydrzi tak kukaj niečo masívnej sie od dynafitu. DIN aspoň 12.
Chlapi majú aj rajder 12 od atk. Na to ako chrti vizera celkom znese lyží tak 190,+ pri tvojich turach tak 100 po viazaním a tuhé. Dynastar cham alebo crowky. Ci rosinoly..
Rádius neviem aký preferuje..
mám v merku 193cm, ale chodím aj so žltočrievičníkmi a tým už teraz často nestačím s 1500g lyžami
keď idem sám svojim tempom, tak mi 2kg Rossignoly s Diamirom vyhovujú
no ked budeš na 1500lyži a 600g efektivnom techu tak by si mal stíhať, aj ked žlťakom občas nestačím ani ja
tie lyže budu pevne ale 2kg na lyžu už je dosť.... na celodenky, inak radius 16,5na 100kach sa nevídí často, to bude pekne točivý nanuk.
na to niečo taketo https://www.sport-conrad.com/en/products/dynafit/st-rotation-12-incl-105mm-stoppers.html
PS chrti na bežkách maju nilen malu hmotnosť na nohe ale aj, velký naklon na lyžiarke a hlavne velmi malý pás, ktorý ma výborný sklz, oproti tomu našemu velkoplošnému kobercu..
aspon pasy vyberaj čistý mohér aby si nebol tak pomalý.
nedávno som skusil jablčko race 77 s ATK trofeo , malo to pod 1kg na nohu a kratke pomoca pasy a to na nohe nebolo nič... papier ale sklz jak bežka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na vážená hmotnost
8.6 to mas este lahke
ale zase za cenu jazdeneho setu mam aspon uplne novy, do kopca som tu vahu na nohach ani neregistroval a z kopca to krasne drzi na kazdom podklade
uvazujem o nich aj ja, ale neviem sa rozhodnut pre viazko
Viazko co vydrzi tak kukaj niečo masívnej sie od dynafitu. DIN aspoň 12.
Chlapi majú aj rajder 12 od atk. Na to ako chrti vizera celkom znese lyží tak 190,+ pri tvojich turach tak 100 po viazaním a tuhé. Dynastar cham alebo crowky. Ci rosinoly..
Rádius neviem aký preferuje..
keď idem sám svojim tempom, tak mi 2kg Rossignoly s Diamirom vyhovujú
tie lyže budu pevne ale 2kg na lyžu už je dosť.... na celodenky, inak radius 16,5na 100kach sa nevídí často, to bude pekne točivý nanuk.
na to niečo taketo
https://www.sport-conrad.com/en/products/dynafit/st-rotation-12-incl-105mm-stoppers.html
PS chrti na bežkách maju nilen malu hmotnosť na nohe ale aj, velký naklon na lyžiarke a hlavne velmi malý pás, ktorý ma výborný sklz, oproti tomu našemu velkoplošnému kobercu..
aspon pasy vyberaj čistý mohér aby si nebol tak pomalý.
nedávno som skusil jablčko race 77 s ATK trofeo , malo to pod 1kg na nohu a kratke pomoca pasy a to na nohe nebolo nič... papier