Zaujimave ako na to ide Nordica inak, od 177 po 193 (a pri 193 ma radius nemeni rozmer len radius 20,5), Salomon cca zachovava radius (rozdiel 0,2m medzi dlzkami) a meni rozmer spicky a paty.
Dnes upgrade skialp setu, usetrene cca kilo na nohu...dynafit tlt speedfit a fisher travers...lyziarky na pocit neskutocne pohodlne...su trosku maksie tak zajtra uvideme ako to pojde v zjazde...
Caute, mate nejaky tip na dobru celovku s ktorou sa da skialpovat v noci? Problem mam samozrejme hlavne pri zjazde. Vcera som pouzil moju so 120 Lumenmi, a videl som tak 2m pred seba. Kedze som zjazdovku nepoznal nevedel som ani ci mam zabocit ci ist rovno . Samozrejme nechcem do nej dat vela, najlepsie nejak do 50e. Zatial som videl odporucania na Black Diamond Spot/Storm.
eatenUrčite sa zameraj na čelovky ktoré sú na litové aku 18650. Odporúčam značky: fénix, skillhunt, nitecore, imalent.... Odporúčam Skillhunt H03RC. Nabíja sa cez USB(magneticky) dokúpiš len dve aku 18650( panasonic, sony, samsung) a do 50€ máš vystarané. Krásny rozptyl, žiadne bodové svetlo, príjemná farba-viac do žlta, nie do modra. https://www.gearbest.com/headlights/pp_009831085784.html?wid=1433363
ja v noci v lese lyžujem s LedLenser H7.2 - stačí úplne v pohode
keď ale kamarát vedľa mňa zapne čínu, niečo ako solarstorm,
tak je to ako svetlo z lokomotívy
takže ako píše Lukáš, prehrab aliexpress - za zlomok ceny máš násobok výkonu
To bol moj prvy napad ale par ludi ma odradilo s vydrzou. Ze sa im to proste rychlo pokazilo.
ano LedLenser bol známy tým, že sa lámali drôtiky pri zdroji
mne sa tak pokazila H5 asi 3 týždne pred koncom 5ročnej záruky
ako náhradu som dostal H7.2, zatiaľ asi 2 roky Ok
keby som ju nedostal zadara, tak tiež určite riešim aliexpress
ja už 3 sezóny dávam na pás Nitecore HC50, svieti furt dopredu, aj keď sa pozerám nabok, stále periférne vidím pred seba
a zdroj mimo roviny oka osvetluje plasticky, tak je lepšie vidieť, ako za dňa pri difúzke
tiež ma neoslepuje zvírený sneh alebo hmla pred ksichtom, za takých podmienok znižujem výkon čelovky, funguje to rovnako ako svetlo na rajdoch, odporúčam vyskúšať
eaten, ak kúpiš dve lacné svetlá, spoľahlivosť ťa trápiť nemusí, obe naraz neodídu a konkrétne tie Boruit vyzerajú solídne, ovládanie rozumne vyriešené
navyše môžeš núdzovo jedno niekomu požičať
Ja by som už ali neznačkovú nekupoval. Väčšina má veľmi studenú farbu svetla, kópie lediek cree, zle (ne)vyriešené chladenie - odchádzajú ledky. Ako proti petzl to svieti násobne viac, ale radšej si pár eur priplatím za kvalitu. Fénix mám už 10r, skillhunt 8r. Obe bezproblémovo fungujú.
Led lenser je celkom OK. Odchádzalo aj plynulé ovládanie ktoré bolo veľmi návykové
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto slovenské poznáte? Prezentácia viazania – Jasná 11.1.2019!
https://grizzly.ski/
zober Boruit D25 + D10 na bedrový pás + náhradný aku 18650 a nočné lyžovanie si zamiluješ
https://www.gearbest.com/headlights/pp_009831085784.html?wid=1433363
Alebo ak chceš aby to tak nerozptylovalo tak napr. Imalent HR70
https://www.gearbest.com/headlights/pp_1848494.html?wid=1433363
keď ale kamarát vedľa mňa zapne čínu, niečo ako solarstorm,
tak je to ako svetlo z lokomotívy
takže ako píše Lukáš, prehrab aliexpress - za zlomok ceny máš násobok výkonu
ano LedLenser bol známy tým, že sa lámali drôtiky pri zdroji
mne sa tak pokazila H5 asi 3 týždne pred koncom 5ročnej záruky
ako náhradu som dostal H7.2, zatiaľ asi 2 roky Ok
keby som ju nedostal zadara, tak tiež určite riešim aliexpress
a zdroj mimo roviny oka osvetluje plasticky, tak je lepšie vidieť, ako za dňa pri difúzke
tiež ma neoslepuje zvírený sneh alebo hmla pred ksichtom, za takých podmienok znižujem výkon čelovky, funguje to rovnako ako svetlo na rajdoch, odporúčam vyskúšať
eaten, ak kúpiš dve lacné svetlá, spoľahlivosť ťa trápiť nemusí, obe naraz neodídu a konkrétne tie Boruit vyzerajú solídne, ovládanie rozumne vyriešené
navyše môžeš núdzovo jedno niekomu požičať
Led lenser je celkom OK. Odchádzalo aj plynulé ovládanie ktoré bolo veľmi návykové
myslíš na bedrový pás batohu?
zober Boruit D25 + D10 na bedrový pás + náhradný aku 18650 a nočné lyžovanie si zamiluješ
ja používam max výkon na pár sekúnd, keď sa potrebujem zorientovať alebo keď fotím
pri zjazde stačí polovica a to vydrží cez hodinu