Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Skor by som to preklasifikoval z vetrovky na behanie na vetrovku po behani Teda ja pouzivam vetrovku len v tatrach, ked zastaneme na chate a je chladnejsie. Ked sa zacne s behom, tak hned ide dole.
Teraz v zime pouzivam len bezecky rolak a pod nim termo podla teploty a planovanej intenzity + dlhe nezateplene elastaky.
behavam okolo tychto sviniek a dnes som sa tam zastavil prvy krat mater mali vzadu, ta sa fotit nechcela
tempo len take moje pohodove copyrightscontent-prg1-1.xx.fbcdn.net scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net
mal by si oslovit, ved vies koho aby si trochu pridal
Ja musim s tempom opatrne lebo mam jednu platnicku v krizovej oblasti uplne vytecenu a dalsie dve nad nou vysunute. Takze mam uz cca 20 rokov vkuse bolesti ktore mi idu do lavej nohy. Mozno ked este viac schudnem sa to trochu zlepsi. Kazdopadne aj ked to boli uzivam si to
mam Inov-8 Parkclaw a TrailTalon ktore su tiez sirsie ako robia bezny vyrobcovia a v nich mam nohy ok. skusil som jedny ospevovane Nike a po prvom behu som im dal este druhu sancu, no ked som uz na pravu nohu uz skoro nemohol ani dostupit pre bolest tak uz som ich nechal len na bezne nosenie. nemam podla mna nijka extremne siroke chodidlo, ale ak sa nemoze rozlozit po doslape zacne boliet v casti doslapu. to iste som mal s Boost Adidasmi ktore som po prvom behu predal. dufam ze tieto Hoka nedopadnu rovnako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz v zime pouzivam len bezecky rolak a pod nim termo podla teploty a planovanej intenzity + dlhe nezateplene elastaky.
tempo len take moje pohodove
tempo len take moje pohodove
mal by si oslovit, ved vies koho aby si trochu pridal
Ja musim s tempom opatrne lebo mam jednu platnicku v krizovej oblasti uplne vytecenu a dalsie dve nad nou vysunute. Takze mam uz cca 20 rokov vkuse bolesti ktore mi idu do lavej nohy. Mozno ked este viac schudnem sa to trochu zlepsi. Kazdopadne aj ked to boli uzivam si to
Skusal na predajni a bezcharakterne som usetril cez eshop 40 eur...predajna ale aj tak nemala wide verziu. Takze sa necitim za to zle
Vo vypredaji uz maju ale obmedzeny vyber velkosti. Ja inac nosim vsetko da sa povedat 27,5cm a aj tie Hoka mi sedia s malou volou ako ine. takze netreba ani uberat ani pridavat velkost, no drzat sa CM nie EU ani UK velkosti, lebo to ma skoro kazdy vyrobca inac