Som zistil že tie modely Karpos treba skúšať o o číslo väčšie než bežne nosím. Dnes som si bol osobne poskúšať viac modelov aj veľkostí od Karposu, a veru tie alagna plus evo mi sadli a aj som ich zobral, ale o veľkosť väčšie než nosím bežne (a to som ozaj neni štíhli ) Tak som zvedavý aké budú v teréne.
LOT je stará verzia, už sa nepredáva. LOT evo ju nahradila, potom je LOT rain.. to už je trošku hrubšia ale odolna proti daždu. LOT bola tenučka fukerka z vnutra niečím pogumovaná.. nosím ju celoročne na všetky športy ako zalohu, vojde aj do vačku dresu.. v zime ochrana proti vetru kapucka je fajn aj na biku pri zjazde pod prilbu a čelo neofukne
Stačí LOT aj proti dažďu so snehom? Normálne nosím Alagnu, len hľadám ešte niečo na vrch keď sa zhorší počasie (vietor/sneženie/dážď so snehom), resp. aby ma neprefúklo keď len rýchlo zhodím pásy a idem dole.
Stačí LOT aj proti dažďu so snehom? Normálne nosím Alagnu, len hľadám ešte niečo na vrch keď sa zhorší počasie (vietor/sneženie/dážď so snehom), resp. aby ma neprefúklo keď len rýchlo zhodím pásy a idem dole.
Karpos Lastei bundu som musel o cislo vacsiu brat, ale ta ma mega slim strih, akurat som ju minuly tyzden aj znicil, tak sa musim po novej skialpovej bunde obzerat
ja som ten druh skialpinistu co tu na fore nema nik rad
extremne lahka vybava, primarne vzdy na zjazdovke z roboty aby som stihol ake take svetlo cize rychlo vyjst, skoro nic so sebou a naspat robit okolo domu
Mám ju a je to fakt veľmi tenká a veľmi ľahká bunda. Zbalíš ju kľudne do vrecka na nohaviciach. V zime ju ale nepoužívam. Max v lete do ruksaku ako poistka pri zmene počasia.
mozes pozriet aj model Miage od Karposu....https://sportfits.eu/products/karpos-miage-jacket , jeden cas ozancovanu ako,,Najlepšia skialpová bunda na svete." (Polartec Apex Award 2020) osobne nedokazem posudit, ale mam veci aj od Karposu a rada Alagna evo plus mi vyhovuje, tato podla popisu je este nieco lepsie.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LOT rain....
hladam daco na rychle zlyzovanie zo zjazdovky, ano slapem na zjazdovke
extremne lahka vybava, primarne vzdy na zjazdovke z roboty aby som stihol ake take svetlo cize rychlo vyjst, skoro nic so sebou a naspat robit okolo domu
bodaj by boli všetci ako ty
hladam daco na rychle zlyzovanie zo zjazdovky, ano slapem na zjazdovke
Mám ju a je to fakt veľmi tenká a veľmi ľahká bunda. Zbalíš ju kľudne do vrecka na nohaviciach. V zime ju ale nepoužívam. Max v lete do ruksaku ako poistka pri zmene počasia.
pripadne niekto daky typ na bundu?
ako strednu vrstvu pouzivam tieto
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/oblecenie/bundy-a-vesty/zateplene-bundy/karpos-alagna-plus-evo-bunda-ciernaatrament.html?itm_medium=forum#472330
mal som na zlyzovanie iba KarposLastei active plus len tu som tento tyzden roztrhol a hladam daco spratnejsie do batohu co by bolo cca rovnako teple smerom dole