no mal som obe na nohach ale backland carbon, 2018, mali velmi tenku papuču nad papučou bola plachta tiez velmi tenka, ake sú teraz nove neviem, treba si to pozreť na obchode.. teraz mam cez 2 sezony F1 ale LT.. tam je papuča kusok hrubšie dole a aj nad papučou je neopren hrubší.. ale u týchto lahkých lyžiarok nieje taký komfort ,ako pri hrubých masívnych... pri slapani zima neni ani pri _15 , ale ked idem s deckami na lyžovačku ,kde si nerobím v papuči take teplo šlapaním, tak mi pri mrazoch aj zima bolo.... hlavna v backlande som vymrzol pri -20.....
PS: da sa to riešiť rozopnutím a skákaním v rade na žvanec v bufete
Tak preco si mal zavodnicke škrpále
S Lt sa da ísť aj s deckami,ale radsej by som bral nove s klipsnou.boa som uz 2x riesil lanko a mizerny nit co ho drží..urobili a hned prdol .tak som to doma urobil s väčším a drži.
Fiserky s boa som mal pozicane .jeden vyslap a strasne ma bolelo okolo nartu...bolo tam moc plastu co ma tlacil.boli to 2021ky..nove su u všetkých poprerabane.treba si to poskusat na plutve aj pri chodit po predajni...
Caute, tradicna otazka zaciatocnika - aky vyhladavac? mal som v oku Diract Voice, recenzie hovoria o roznych realnych rozsahoch, od 35 az po 50 m (v jednom teste uvadzali, ze to chytilo aj pri 53 m). Mate s nim niekto skusenosti? Bol by som rad, ak by som sa mohol vyhnut AA/AAA baterkam, ked uz zijeme v 21. storoci
Myslím, že dôležitejšie ako značka, je ho mať so sebou a hlavne vedieť použiť....a to platí aj o parťákoch, ak idete viacerí /ale ja nie som skúsený.../
Myslím, že dôležitejšie ako značka, je ho mať so sebou a hlavne vedieť použiť....a to platí aj o parťákoch, ak idete viacerí /ale ja nie som skúsený.../
Ano, s tym sa rata. Takze spat k teme a odporucaniam
Za mna Mammut Barryvox z väčšiny testov mal jedny z najlepších výsledkov. A moc som nepostrehol nejake problemy či zvolavačky aké mal Pieps alebo niečo iné.
Ahojte, nenájde sa náhodou zvyšný set pre babu? Ťapkanie po zjazdovke a okolo, žiadne žľaby (zatiaľ ), 177cm, 55kg, dobrá lyžiarka.
Prírodne aj pre mňa, nech trochu inovujem, 196cm, 85kg.
Prípadne tipy na ski obchody kam ísť pozrieť v okolí Martina? Vrútky a Hubovú sa chystáme dnes.
Mám Arva EVO5. Veľmi malý a ľahký, má 165g aj s baterkou, úplne komfortne sa dá nosiť vo vrecku nohavíc. "Na ostro" som ho ešte, chvalabohu, nepoužil, no papierovo by mal mať všetky podstatné funkcie a v tomto e-shope ho majú za veľmi dobrú cenu. Akurát posielajú len do Nemecka a Rakúska, no ak by si ho ozaj chcel, tak s tým by som vedel pomôcť.
Ja mám Mammut Barryvox S, a som spokojný, ovláda sa to ľahko, baterka vydrží celú sezónu. Skúšali sme si vyhľadávať na nečisto a dalo sa to v pohode. V testoch vychádzal najlepšie. Stál 240€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: da sa to riešiť rozopnutím a skákaním v rade na žvanec v bufete
Su to u mna jedine lyziarky, chodim v nich aj s detmi na zjazdovku
S Lt sa da ísť aj s deckami,ale radsej by som bral nove s klipsnou.boa som uz 2x riesil lanko a mizerny nit co ho drží..urobili a hned prdol .tak som to doma urobil s väčším a drži.
Fiserky s boa som mal pozicane .jeden vyslap a strasne ma bolelo okolo nartu...bolo tam moc plastu co ma tlacil.boli to 2021ky..nove su u všetkých poprerabane.treba si to poskusat na plutve aj pri chodit po predajni...
Prírodne aj pre mňa, nech trochu inovujem, 196cm, 85kg.
Prípadne tipy na ski obchody kam ísť pozrieť v okolí Martina? Vrútky a Hubovú sa chystáme dnes.
Mám Arva EVO5. Veľmi malý a ľahký, má 165g aj s baterkou, úplne komfortne sa dá nosiť vo vrecku nohavíc. "Na ostro" som ho ešte, chvalabohu, nepoužil, no papierovo by mal mať všetky podstatné funkcie a v tomto e-shope ho majú za veľmi dobrú cenu. Akurát posielajú len do Nemecka a Rakúska, no ak by si ho ozaj chcel, tak s tým by som vedel pomôcť.