Skitrab nemá niečo použiteľné na takéto podmienky? V minulosti mali napr. Ripido, ktoré boli dosť tvrdé + klasický camber, takže veľmi slušne držali na ľade a tvrdých povrchoch. Nemám ale prehľad o súčasnej produkcií.
Ja som teraz dovliekol na skrkanie po práci na holú po zjazdovke,backlandu 78 UL... Na tenkú lyžu prekvapivo pevné..viac ako crowky orb čo mám do prašku
este k tomu dám crest aby to po prestavení obula aj dcera
Ja som riešil tu otazku ohľadom waybacku. Keď som bol teraz v Tatrách som zašiel do rysou a skúšal som prepruzit tie lyže. Tak tie 84 boli mäkká jak žuvačky. 88,92 boli o dosť tuhšie. Dosť ma sklamali backladny 85, tiež veľmi mäkká lyža. Nie tak ako 84rka wayback,ale tiež žuvačka. Také asi najviac tuhšie čo som tam trochu skúšal boli blackloghty 80tky
Skitrab nemá niečo použiteľné na takéto podmienky? V minulosti mali napr. Ripido, ktoré boli dosť tvrdé + klasický camber, takže veľmi slušne držali na ľade a tvrdých povrchoch. Nemám ale prehľad o súčasnej produkcií.
skitrab ALTAVIA ani nahodou , špičky ako blato, žena mala a bola nešťastná,vobec sa na tom po zjazdoke nedalo ked bol lad , tak sme to predali a kupili atomic backland W 85 modrobiele , užíva si to aj na zjazdovke aj vo fatričke a zrazu jej to ide rýchlo nejazdí tak je väčší kocker nevadí, volný terém polyruje na každom snehu.
PS: tie nove 78 UL-170cm maju jedna 1020g ,druhá 980g...vychytal som posledný kus vo Vrútkach za polovicu
udávaných 900g /170 ani nahodou.. oje...jú ako všetci v bikovom svete
Tiez som sa na ne dlho lakomil v skialpshope inak ale nakoniec som si povedal,ze spravim jedne univerzalne a 78 by to teda neboli. Inak co sa tyka tej vahy, prisam bohu to je vsade. V poslednom mesiace som dal odvazit v eshopoch asi 5lyzi a kazde jedne boli tazsie o 50-100gramov cca viac ako udava vyrobca. Jedine na spot vahu mali na prekvapenie volkly. Skor nahoda. Inak 40gr rozdiel na lyzi je uz ale docela dost
Ja som teraz dovliekol na skrkanie po práci na holú po zjazdovke,backlandu 78 UL... Na tenkú lyžu prekvapivo pevné..viac ako crowky orb čo mám do prašku
Bižutéria k BC
Atk crest 10.
PS ani ATk si nevie prevážiť výrobky,že 280🤔
Takže výsledok bude o 130g ťažší na jednu nohu ako udávajú výrobcovia
Len pre info, mozno to niekomu pomoze ked sa bude rozhodovat. Skusal som prepruzit blacklight 80 vs backland 78 UL a ta backland lyza je teda o dost maksia. zihadlo 5 ked si bol na predajni, neskusal si to nahodou provnat aj ty?
Skúšal som len blacklight pro a to bol betón..tá neodpustí nič...kamoš ich jazdi.tosku sa sťažoval na hrbolatom ti aj blomby vypadnú 🤘
Mierny Flex nieje na škodu keď je ráno sneh zmrznutý a porylovany...
Tak a ciel -1000g sa nekoná v ekonomickej skladačke
Výrobcovia si nevedia výrobky skontrolovať
Ale aj tak lepšie ako klincom do oka...na rychle škrkanie po práci to bude stačiť, ešte vytuniť seba🤣🐷
je to docela smutne, clovek plati docela solidne peniaze za skialp vybavu. Ci lyze alebo viazko a ze vo quality control je katastroficka. Ja samozrejme chapem,ze neda sa vsetko spravit na 1gr a samozrejme musi byt nejaka odchylka pri vyrobe ale co je malo to je vela
ale tak to viazanie vazil zihadlo 5 aj so sackom so srobmi, ktore urcite nie su zahrnute v udavanej vahe, rovnako ani ten drotik co mu drzi brzdy, samotne viazanie mozno bude +-10g hore dole, a to je podla mna ok
Bez srobkov a gumičky 290?sroby sú súčasť viazania....bez nich to je nefunkčné....a by si sa divil ako fungujú aj také tenké ľahké lyže.... Garnize nie sú zrovna vhodné na všetky typy skrkania... To máš ako s bikami.od XC po DH... Toto sú také fulxc?presne na to čo chodím na domácom kopčeku .keď je málo času úplne dostačujuce hore aj dolu..,.s úsporou energie
PS lyza mala pri 170cm mať 900g
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skitrab ALTAVIA ani nahodou , špičky ako blato, žena mala a bola nešťastná,vobec sa na tom po zjazdoke nedalo ked bol lad , tak sme to predali a kupili atomic backland W 85 modrobiele , užíva si to aj na zjazdovke aj vo fatričke a zrazu jej to ide
PS: tie nove 78 UL-170cm maju jedna 1020g ,druhá 980g...vychytal som posledný kus vo Vrútkach za polovicu
udávaných 900g /170 ani nahodou.. oje...jú ako všetci v bikovom svete
Bižutéria k BC
Atk crest 10.
PS ani ATk si nevie prevážiť výrobky,že 280🤔
Takže výsledok bude o 130g ťažší na jednu nohu ako udávajú výrobcovia
Mierny Flex nieje na škodu keď je ráno sneh zmrznutý a porylovany...
Výrobcovia si nevedia výrobky skontrolovať
Ale aj tak lepšie ako klincom do oka...na rychle škrkanie po práci to bude stačiť, ešte vytuniť seba🤣🐷
...a vaha tej papierovej lyze je uvadzana 850g pre 163cm, nie 170
v kazdom pripade, ak by som si mal dat taku "lyzu" na nohu, tak to sa radsej pojdem prejst
PS lyza mala pri 170cm mať 900g