Pozri sa na túto Fischer Ranger 84. Je to len premenovaná Watea 84 so zmeneným designom. Nie najľahšia, ale parádna univerzálka, skôr allmountain lyža než čistá skialpovka. Jazdil som ich 4 sezóny a doteraz používam ako kameňačky. Pri prechode zo zjazdoviek bude lepší aj menší rádius, je parádne ovládateľná, má dosť široku š***** a pätku, takže sa dá pojazdiť aj v prašane. Jazdil som ju v Tatrách, Fatrách aj na Kauzkaze a nepostrehol som žiadne veľké slabiny.
Prípadne druhá, Skitrab Polvere. Nemá síce rocker, ale ľudia ju chvália a Skitrab lyže robiť ozaj vedia. Myslím, že ju má yoyomi alebo niekto ďalší z fóra a je spokojný. Oboje sú to univerzálne lyže, na ktorých sa dá pojazdiť všetko v našich podmienkách. Výhoda pri nich je tiež, že toho dosť vydržia. Keď som za 4 sezóny nevydrapil hrany ja, tak je ozaj bytelná .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prípadne druhá, Skitrab Polvere. Nemá síce rocker, ale ľudia ju chvália a Skitrab lyže robiť ozaj vedia. Myslím, že ju má yoyomi alebo niekto ďalší z fóra a je spokojný. Oboje sú to univerzálne lyže, na ktorých sa dá pojazdiť všetko v našich podmienkách. Výhoda pri nich je tiež, že toho dosť vydržia. Keď som za 4 sezóny nevydrapil hrany ja, tak je ozaj bytelná
https://www.skialpshop.com/produkt/ranger-84/
https://www.skialpshop.com/produkt/polvere/