Neni zač, tu vidíme krásny príklad protichodných názorov na jednu vec z čoho teda vyplýva, že aj tak na to, s čím budeš spokojný prídeš asi až sám na základe skúseností. Ja ich mám len túto sezónu tie lyže, čiže na opotrebenie neviem reagovať, zatiaľ som nezaznamenala žiadne a hrany sú fit a to teda bolo ľadovo pár krát a používam ich myslím, že dosť, teda ako klasicky pracujúci a víkendujpci jedinec ja viem zatiaľ zhodnotiť len ako sa na nich lyžuje a teda mne dobre. Inak frajer má Nordica Enforcer a na tom viazko Vipec a tiež sa na nich vlekuje aj skialpuje popri zjazdovke ale aj mimo zjazdoviek už tento rok - lyžuje druhú zimu, naučil sa rýchlo, lyže mu vyhovoujú, že sú ťažké mu nevadí, naopak, neliatajú mu tak pri technike začiatočníka .... čiže asi aj tu platí - koľko ľudí, toľko chutí. Ale teda ešte neopáčil ľahšiu lyžu tak asi nevie porovnať. Ty si spravil dobre, že si si požičiaval a už máš viacero skúseností, čiže asi zhodnotiť čo ti asi vyhovuje vieš. Inak keby som nešla do tých Dynafitov, moja ďalšia voľba bola Rossignol Seek 7 alebo Scott Superguide. Al ja zvyknem hovoriť, že neexistuje zlá lyža len zlá voľba lyže užívateľom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.