Áno, treba dať pozor na to, že mám na skialp možno príliš "ženský" názor a teda čo možno najviac eliminovať námahu smerom hore aby som mala silu a užívala si hory,voľno, pohyb a pekný deň a hlavne stíhala partii - čo musím povedať že tento rok sa mi to darí nadmieru úspešne. No a keďže cesta dole je ani štvrtina času výletu a lyžovať viem relatívne dobre, až tak tomu pozornosť nevenujem (nieže by som nevedela povedať rozdiel medzi lyžami), teda nie je to pre mňa priorita lebo ak sa mám X hodín cestou hore vyslovene trápiť, som taká unavená, že na zjazd mi už neostáva "chuť" si to užiť ani keby som mala neviem aké super drahé a najlepšie lyže. Bomby nejazdím, mám rada moje už tak dosť vaklavé kolená aby som si privodila úraz. Rada sa pustím rýchlejšie, keď som mala požičané zjazdovkové obráčky Stockli dlhé a ťažkéééé tie boli mega, a hej, to boli bomby ale na zjazdovke v rakúsku, ale na skialpe mi vždy pri oblúkoch bliká v hlave kontrolka - bacha na zdravie
A dávam za pravdu, že na dlhších sa mi lyžuje lepšie - mám 175 cm a lyže mám tie dynafit 167 a druhé Scott Dozer 173 ... mám aj slalomky Volkl Race Tiger 155 a to vyberám len krízovo bo sa narobím, že týždeň ma všetko bolí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A dávam za pravdu, že na dlhších sa mi lyžuje lepšie - mám 175 cm a lyže mám tie dynafit 167 a druhé Scott Dozer 173 ... mám aj slalomky Volkl Race Tiger 155 a to vyberám len krízovo bo sa narobím, že týždeň ma všetko bolí.