Nebolo by lepsie kupit jazdene lacnejsie lyze, rok dva pojazdit a zistit kam ta to bude viac tahat? Kazdy aj tak poradi nieco ide. Mne radili na zjazdovku 160cm/75 pri mojich 184cm a po roku som skoncil na 177/89. Isiel by som este do dlhsich a o chlp sirsich a to jazdim len ma zjazdovkach. Rad na lade:) Kazdemu vyhovuje nieco ine..
na zjazdovku kludne možeš aj 180-185ky, ale do terenu kde šlapeš aj v strmých stojkach a otáčaš sa na tvju výšku tak 175 max, 160ky to ti poradili uplnu hovadinu...
eatenuniverzálky su okolo 80-90mm šírka, zaleží aj od geometrie lyže aký ma rocker a rádius. na zjazdovku je fajn radius niekde okolo 17m, do volného sa používa 19 a viac...
Dynafitky lyže su maksie ,aby šli aj v kôre a tvrdom rozbitom,-viac odpustia..
ja razdšej tvrdšie lyže nech sa do toho možem oprieť...
široke garniže už bývaju tvrde uplne.
samozrejme s níykou váhou pod 1kg klesá aj tvrdosť...
ja mám na backlande 17m rocker a pri 181cm mám 170ky.. polyžujem si aj volný prášok, kôru aj zjazdovku, samozrejme to nieje ideál, lebo na každý povrch je lepšia iná lyža, presne ako u pláštov na biku
a viazanie tech s brzdou napr radical ST, relatívne lahlé aj na celodnovky. aj na lyžovanie na zajzdovke v pohode....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na zjazdovku kludne možeš aj 180-185ky, ale do terenu kde šlapeš aj v strmých stojkach a otáčaš sa na tvju výšku tak 175 max, 160ky to ti poradili uplnu hovadinu...
eatenuniverzálky su okolo 80-90mm šírka, zaleží aj od geometrie lyže aký ma rocker a rádius. na zjazdovku je fajn radius niekde okolo 17m, do volného sa používa 19 a viac...
Dynafitky lyže su maksie ,aby šli aj v kôre a tvrdom rozbitom,-viac odpustia..
ja razdšej tvrdšie lyže nech sa do toho možem oprieť...
široke garniže už bývaju tvrde uplne.
samozrejme s níykou váhou pod 1kg klesá aj tvrdosť...
ja mám na backlande 17m rocker a pri 181cm mám 170ky.. polyžujem si aj volný prášok, kôru aj zjazdovku, samozrejme to nieje ideál, lebo na každý povrch je lepšia iná lyža, presne ako u pláštov na biku
a viazanie tech s brzdou napr radical ST, relatívne lahlé aj na celodnovky. aj na lyžovanie na zajzdovke v pohode....