Ta ich spicka nie je uplna blbost, pata je ale nezmysel, bol tu ski trab rush minulu zimu ked boli na endorphin republic za 150e lyze aj viazka.
Dovolím si reagovať na toto, lebo jeden Skitrab Titan Vario mám. Nemám teda na ňom najazdených veľa hodín (kúpil som ho túto jar), ale hneď od začiatku sme si porozumeli. Špička je super, mne osobne to funguje dobre, skúšal som to aj v sračkovom vymäknutom snehu kde sa aj s lyžou prepadávaš do polmetrového rozbahneného sajrajtu, a funguje to dobre práve preto, že si tú lyžu vieš aj s topánkou zdvihnúť a zapnúť vo vzduchu.
Mne osobne päta príde práveže superjednoduchá, to otáčanie som nevyužil ani raz, lebo rozdiel medzi "strednou" polohou cca 9st a vysokou polohou 11 st. je fakt malý, zato prepínanie walk/ski jednoduchým prehodením tej kladky je super jednoduché, rýchle a hlavne sa neserieš s nejakým blbým otáčaním, zmačkávaním brzdy a spol. Za mňa úplne super systém, ľahký, blbuvzdorný a rýchly. Jediná vec čo je ako-tak na prižmúrenie oka je to že tam nie je 0 stupňová poloha ale len +2stupne, čo by pri dlhších hrebeňovkách môže vadiť ľuďom, čo majú natočené hodiny na bežkách. Ja nejaké hodiny natočené mám z minulosti (v časoch keď ešte býval v zime sneh), ale popravde po dvoch minútach som to prestal vnímať. Moje šlapanie je na 90% výšlap hore, rýchlo sa prezuť a rýchlo dole. Ak by som mal veľa túr štýlom hore-dole-hore-dole-hore.... tak aby som zvažoval ATK, ale už nemám takú kondičku a hlavne ani čas tráviť na hrebeni celý deň. TLDR : dobré je to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dovolím si reagovať na toto, lebo jeden Skitrab Titan Vario mám. Nemám teda na ňom najazdených veľa hodín (kúpil som ho túto jar), ale hneď od začiatku sme si porozumeli. Špička je super, mne osobne to funguje dobre, skúšal som to aj v sračkovom vymäknutom snehu kde sa aj s lyžou prepadávaš do polmetrového rozbahneného sajrajtu, a funguje to dobre práve preto, že si tú lyžu vieš aj s topánkou zdvihnúť a zapnúť vo vzduchu.
Mne osobne päta príde práveže superjednoduchá, to otáčanie som nevyužil ani raz, lebo rozdiel medzi "strednou" polohou cca 9st a vysokou polohou 11 st. je fakt malý, zato prepínanie walk/ski jednoduchým prehodením tej kladky je super jednoduché, rýchle a hlavne sa neserieš s nejakým blbým otáčaním, zmačkávaním brzdy a spol. Za mňa úplne super systém, ľahký, blbuvzdorný a rýchly. Jediná vec čo je ako-tak na prižmúrenie oka je to že tam nie je 0 stupňová poloha ale len +2stupne, čo by pri dlhších hrebeňovkách môže vadiť ľuďom, čo majú natočené hodiny na bežkách. Ja nejaké hodiny natočené mám z minulosti (v časoch keď ešte býval v zime sneh), ale popravde po dvoch minútach som to prestal vnímať. Moje šlapanie je na 90% výšlap hore, rýchlo sa prezuť a rýchlo dole. Ak by som mal veľa túr štýlom hore-dole-hore-dole-hore.... tak aby som zvažoval ATK, ale už nemám takú kondičku a hlavne ani čas tráviť na hrebeni celý deň. TLDR : dobré je to.