Na vymenuakumulator, aspon 1200ku, ako je napr nitecore hc33.do kopca to stači najslabší mod z kopca najsilnejši aby si videl v rýchlosti a zlom počasi aj nerovnosti...
A založnu batériu do vrecka v teple .ked v mraze na hlave vymrzne.
Ps mam dve fenixy ale uz by som ich nekupuil...
Prva mala problem s kablom a druha ma problem s kontaktom baterie vnutri..vykonove slabšie a drahšie ako ta hc33..ktoru som skušal...
tiež mám hm65r, a niekedy sa mi sama vypne, ked moc dotiahnem uzaver prestane isť... prečistenie kontaktov nepomaha... je jedno či original bateriou alebo nahradami.
od fenixu mám 4 veci, aj svetla na bike a tie funguju dobre
petzl je uplne hračkarske a cenovo predražene.. led senser je taka lacnejšia čína na ktorej sa vytahaju popruhy..
sused má rok a pol tu nitecore a prevednie je super, aj dosvit pri lyžovaní lepší ako fenixa hlavne ked je hmla.. nizka oblačnosť... chodím pravidelne po kubínke v noci s nim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na vymenuakumulator, aspon 1200ku, ako je napr nitecore hc33.do kopca to stači najslabší mod z kopca najsilnejši aby si videl v rýchlosti a zlom počasi aj nerovnosti...
A založnu batériu do vrecka v teple .ked v mraze na hlave vymrzne.
Ps mam dve fenixy ale uz by som ich nekupuil...
Prva mala problem s kablom a druha ma problem s kontaktom baterie vnutri..vykonove slabšie a drahšie ako ta hc33..ktoru som skušal...
Ja fungujem s dvomi Fenix: HM51R Ruby na výšľap (a ako backup, + univerzálna čelovka na turistiku) a HM65R-T na zjazd do bukového lesa.
Predtým som mal roky plastové Petzl, alebo problémové káblové LedLenser, tak hliníkové/magnéziové Fenix sú oproti nim nebe a dudy.
tiež mám hm65r, a niekedy sa mi sama vypne, ked moc dotiahnem uzaver prestane isť... prečistenie kontaktov nepomaha... je jedno či original bateriou alebo nahradami.
od fenixu mám 4 veci, aj svetla na bike a tie funguju dobre
petzl je uplne hračkarske a cenovo predražene.. led senser je taka lacnejšia čína na ktorej sa vytahaju popruhy..
sused má rok a pol tu nitecore a prevednie je super, aj dosvit pri lyžovaní lepší ako fenixa hlavne ked je hmla.. nizka oblačnosť... chodím pravidelne po kubínke v noci s nim
myslím, že @lukas6s8p tu pred rokmi spomínal life hack,
že do hmly vozí jednu čelovku nižšie, asi na bedrovom popruhu batohu,
má to efekt ako hmlovky na aute
ano aj to som skušal so svetlom na bike v ruke , celkom to funguje
prípadne čelovku som mal v ruke