Ahojte, vedeli by ste mi poradit nejaky batoh na skialp tak okolo 100 Eur, objem 30 l a aby sa tam dal upnut snowboard najlepsie horizontalne aj vertikalne? Co som pozeral tak burton ma take nieco a vyzeraju skor imidzovo ako funknce. dakujem
Toto mi odpísali.... leták odfotený biedne
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem, ale vzhľadom k tomu, že je tam viacero premenných, ktoré určujú konečnú cenu zapožičania setu, je potrebné aby ste sa pre získanie bližších informácií zastavili priamo na predajni. V prílohe Vám zasielame informačný leták. Pekný deň.
Tak si ma predbehol .... hej z toho časáku to opisujem ... Je to cena od 200 a viac a záleží od kombinácie lyží a viazka ako sa navyšuje. Najlacnejšie je Volkl Pakma s pásmi a rámovým Haganom za 200, s Dynafit Speedturn za 250, s Dynafit Radical za 300 ... Atomic Backlandalebo Dynafit Baltoro s pásmi a so Speed turn za 330, s Radicalom za 350 a s G3 Ion za 400, .... k tomu lyžiarky Dynafit Neo za 150. Ceny od 1.12 do 31.3. Plus záloha ak ich nevrátiš
Veru uz to az taka lakava ponuka nieje
Pozeral som na skialpinista nejake akcne sety a bol tam set za 799 eur a je tvoj, neviem aky ten set je no pre zsciatocnika by mohol stacit
za 899€ už je super set od atomicu.... Viem, je to dosť, ale mám ten set a som spokojný... To už radšej si to kúpim na splátky ako len požičanie za také prachy...
Keď vezmeš lyže Dynafit Baltoro: cca 340, viazko Dynafit Radical cca 390, lyžiarky Dynafit Neo cca 350, plus pásy a za toto je požičovné 500 na zimu. Nie je to málo, no je to nové, nie jazdené, a teda si to potom môžeš odkúpiť. Ono si to nájde svoju cieľovku. Raz si kamoška požičala set na jeden deň a to stálo ja neviem či aj 40 nie. Mne sa to ako služba páči.
ale tak v intersporte:
Záloha 200+150 - čo ti určite na konci sezóny nevrátia celé...
lyže a viazko 400+150 topánky + nemáš ešte palice
spolu: 900€ - 100€-200€ čo vrátia po sezóne
To už radšej kúpiť nový set a po sezóne za polovicu predať
Jazdili ste niekto predchádzajúcu generáciu Manaslu, nie Manaslu 2.0? Ako ste boli spokojný, uvažujem kúpiť ešte jedny lyže a tieto sa dajú zohnať za celkom príjemnú cenu. Nejaké testy som čítal, ale zaujímali by ma reálne skúsenosti. Dvojky si ľudia chvália, len rozumnú dĺžku (166 alebo 174 cm) už nejde nikde zohnať. Na nete ich občas ešte majú uvedené, ale kde volám alebo píšem tak len 182 a 191 cm a to je už moc.
double, ak ti budú sedieť tieto "bežky", môžeš cez víkend vyskúšať šlapanie, samo že aj s paličkami.... než túto sadu vrznem do bazáru (Diamir Titanal 3, Scarpa vel. 9-10, lyze 184/96-65-80 + pásy)...
Ja osobne mam dilemu. Set Scott Superguide 95 + Diamir Vipec Evo sa da kupit za 760E, pripadne viac kupit bazarove DPS Wailer 99 s Marker Kingpin za 500E. Chcem nieco univerzalne (hrebenovky, dlhsie tury, ale ziadne pretekanie sa) ako doplnok ku splitu, ktoreho nevyhody som popisal par dni dozadu.
Budem rad ak skusite poradit. Pripane na tom sport okay sa daju vytvorit aj ine sety.
predám
ženine lyžiarky Scarpa vanity č-26,5cm, su jej velke, jazdene občasne ešte voňajú, zošucha sa je pata a tak to obuje 3x za zimu... cena 99e....
pri rýchlom odbere sa ešte dohodneme...
PS: idem pozhánať menšie
predám
ženine lyžiarky Scarpa vanity č-26,5cm, su jej velke, jazdene občasne ešte voňajú, zošucha sa je pata a tak to obuje 3x za zimu... cena 99e....
tak pánko si jazdí TLT a žena nech vláči Diamir/Silvrettu?
ale u nás je to rovnako, ale to sme sa ešte nepoznali, tak som ten nákup ovplyvniť nemohol
no ona chcela ramove ,lebo sa pinov bála.. ja som jej chcel hned poriešiť TLT.. pre začiatočníkov a taký občasných je ramove pohodlnejšie....
teraz ma zas problem s vyzuvaním.. tak nechce moc chodiť,
nove už poriešim aj s durami na tlt a další rok ju ukecám aj na tech na ženy treba pomaly
Ahojte, vedeli by ste mi poradit nejaky batoh na skialp tak okolo 100 Eur, objem 30 l a aby sa tam dal upnut snowboard najlepsie horizontalne aj vertikalne? Co som pozeral tak burton ma take nieco a vyzeraju skor imidzovo ako funknce. dakujem
Aj keď nie som skialpinista tak práve na tomto by som veru nešetril. Viď dnešné nešťastie v Tatrách. Sú batohy ktoré tomu mohli zabrániť. Ale nestoja stovku.
Tri stovky nie sú až tak veľa v porovnaní s tým čo to môže stáť keď sa niečo stane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môžem zistiť viac ak treba...
Clovek aspon zisti ci ho to bavi alebo nie.
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem, ale vzhľadom k tomu, že je tam viacero premenných, ktoré určujú konečnú cenu zapožičania setu, je potrebné aby ste sa pre získanie bližších informácií zastavili priamo na predajni. V prílohe Vám zasielame informačný leták. Pekný deň.
Intersport Team Dolný Kubín
Pozeral som na skialpinista nejake akcne sety a bol tam set za 799 eur a je tvoj, neviem aky ten set je no pre zsciatocnika by mohol stacit
Záloha 200+150 - čo ti určite na konci sezóny nevrátia celé...
lyže a viazko 400+150 topánky + nemáš ešte palice
spolu: 900€ - 100€-200€ čo vrátia po sezóne
To už radšej kúpiť nový set a po sezóne za polovicu predať
Ja osobne mam dilemu. Set Scott Superguide 95 + Diamir Vipec Evo sa da kupit za 760E, pripadne viac kupit bazarove DPS Wailer 99 s Marker Kingpin za 500E. Chcem nieco univerzalne (hrebenovky, dlhsie tury, ale ziadne pretekanie sa) ako doplnok ku splitu, ktoreho nevyhody som popisal par dni dozadu.
Budem rad ak skusite poradit. Pripane na tom sport okay sa daju vytvorit aj ine sety.
Vdaka
ženine lyžiarky Scarpa vanity č-26,5cm, su jej velke, jazdene občasne
ženine lyžiarky Scarpa vanity č-26,5cm, su jej velke, jazdene občasne
tak pánko si jazdí TLT a žena nech vláči Diamir/Silvrettu?
ale u nás je to rovnako, ale to sme sa ešte nepoznali, tak som ten nákup ovplyvniť nemohol
teraz ma zas problem s vyzuvaním.. tak nechce moc chodiť,
nove už poriešim aj s durami na tlt a další rok ju ukecám aj na tech
Aj keď nie som skialpinista tak práve na tomto by som veru nešetril. Viď dnešné nešťastie v Tatrách. Sú batohy ktoré tomu mohli zabrániť. Ale nestoja stovku.
Tri stovky nie sú až tak veľa v porovnaní s tým čo to môže stáť keď sa niečo stane.