kam idete? pridam sa? rohace=spalenu otvaraju v sobotu...
kubinke treba este min 3dni a musia to rozhrnut miestami je len poprasok a dolu zatial nesnezia
kam idete? pridam sa? rohace=spalenu otvaraju v sobotu...
kubinke treba este min 4dni a musia to rozhrnut miestami je len poprasok a dolu zatial nesnezia
Tréner naordinoval predbežne Jasnú, tá je pre nás po Vrátnej najdostupnejšia. Hádam budú už aspoň Záhradky nafúkané
nevieme odkial si,ale skus si zabehnut do hudy sportu,maju tam na vyber a isto ti poradia nieco dobre,alebo ak si z okolia ZA zabehni do alpha sportu na narodnej,tam maju cast predajne zameranu na skialp s dobrym vyberom
zober tie gecko a nespekuluj, podakujes mi ked vo fujavici ako jediny nebudes roplietat zlepene guce, ktore sa vedia zazracne preskupovat a zliepat navzajom tesne pred tym ako padnu lepidlovou stranou do snehu a prestanu priliehat na sklznicu
Tréner naordinoval predbežne Jasnú, tá je pre nás po Vrátnej najdostupnejšia. Hádam budú už aspoň Záhradky nafúkané [/quote]
Ice, trasa je tematicky aj odborne nastudovana, snehove podmienky garantujem. (od Lukovej hore to bude moja klasika - t.j. podmienky nezname, snehu malo, technicke problemy a bludenie zarucene....)
zober tie gecko a nespekuluj, podakujes mi ked vo fujavici ako jediny nebudes roplietat zlepene guce, ktore sa vedia zazracne preskupovat a zliepat navzajom tesne pred tym ako padnu lepidlovou stranou do snehu a prestanu priliehat na sklznicu
Nebol by som si az tak isty....jeden chlapec od nas z klubu ktory ma ku skialpu blizsie ako my ostatni a ktoremu verim o ich zazracnych vlastnostiach nie je z vlastnej skusenosti az tak skalopevne presvedceny, uz ho parkrat nechali v stychu. A povedzme si popravde, normalny clovek ked je vichrica tak vylezie na ten kopec a rovno to dole zlyzuje, nie je dovod drbat sa po horach a znovu to nasadzovat(neplati ked mate 20 rokov, nemate frajerku, ziadne ine konicky a spol...). Takisto plati zlate pravidlo maj v ruksaku vzdy nahradne pasy. Howgh.
P.S. Juro uz sa tesim ako v sobotu poobede budes smutno kukat na tie sklznice Fisherov a s nemou vycitkou pocuvat moje kecy ze v skialpe je normalne mat sklznicu ako 3D mapu Slovenska
som z okolia BB .. pojdem pozrieť du HUDY tam mi ponúkali tie Black Diamondy
Hudy v BB je v pohode, ceny nie sú nic moc ale vzdy som sa tam dohodol. Ukazal som im kolko to stojí na webe napr na www.lacnyskialp.sk a vzdy zacarovali s cenou. Mam odtial uz dva sety ...
P.S. Juro uz sa tesim ako v sobotu poobede budes smutno kukat na tie sklznice Fisherov a s nemou vycitkou pocuvat moje kecy ze v skialpe je normalne mat sklznicu ako 3D mapu Slovenska
No som zvedavý Inak môžeme to spraviť tak ako vlani pri prvej Jasnej, z Lukovej hore turistika
a ešte jedna otázka neviete ako sú tie gecko na tom so životnosťou? či vydržia aspon 2 sezony
Asi ako plaste na biku, t.z. ako komu podla toho kolko-coho-kedy vyslapes.
Pri mojom style lanovkou hore a potom max 30 minut doprava/dolava, skor menim lyze ako pasy, ktore po orezani este idu sluzit kamosom | frajerke s mensimi lyzami
dnes som bol na kubinke stare posuchat... dolu este kopy nerozhrnute.. hore sa dalo pekne... ale treba este dosnezit... poskrkat sa ale daaa
fucak na hrebeni pocitofka -20 az mi zuby mzli
My sme dnes mali premiéru na Chopku. Dalo sa zlyžovať prekvapujúco až úplne zhora. Síce pár škrabancov na sklzici, ale stálo to za to. A nakoniec prvé škrabance najviac bolia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kubinke treba este min 3dni a musia to rozhrnut miestami je len poprasok a dolu zatial nesnezia
kubinke treba este min 4dni a musia to rozhrnut miestami je len poprasok a dolu zatial nesnezia
Tréner naordinoval predbežne Jasnú, tá je pre nás po Vrátnej najdostupnejšia. Hádam budú už aspoň Záhradky nafúkané
Ice, trasa je tematicky aj odborne nastudovana, snehove podmienky garantujem. (od Lukovej hore to bude moja klasika - t.j. podmienky nezname, snehu malo, technicke problemy a bludenie zarucene....)
Nebol by som si az tak isty....jeden chlapec od nas z klubu ktory ma ku skialpu blizsie ako my ostatni a ktoremu verim o ich zazracnych vlastnostiach nie je z vlastnej skusenosti az tak skalopevne presvedceny, uz ho parkrat nechali v stychu. A povedzme si popravde, normalny clovek ked je vichrica tak vylezie na ten kopec a rovno to dole zlyzuje, nie je dovod drbat sa po horach a znovu to nasadzovat(neplati ked mate 20 rokov, nemate frajerku, ziadne ine konicky a spol...). Takisto plati zlate pravidlo maj v ruksaku vzdy nahradne pasy. Howgh.
No som zvedavý
Asi ako plaste na biku, t.z. ako komu podla toho kolko-coho-kedy vyslapes.
Pri mojom style lanovkou hore a potom max 30 minut doprava/dolava, skor menim lyze ako pasy, ktore po orezani este idu sluzit kamosom | frajerke s mensimi lyzami
fucak na hrebeni pocitofka -20 az mi zuby mzli