pekna lopatka, kde by sa dala taka skladacia zohnat? samo nemusi byt od mammutu nech to nestoji majland ))
V každom lepšom športe . Ja tú svoju nosím ak nešlapem tak nosím v aute a už mi neraz helfla pri vyprostovaní auta v zime alebo len rýchleho zhadzania snehu z kapoty ak padne naraz viac snehu
dikes, vyzeraju dobre, a aj cena je vcelku ok, uz si len vybrat , bo mam daku skladaciu zeleznu ale jednak je mala a dvak tazka jak svina, to skor na kopanie do zeme nez na sneh
inac mozno odveci otazka ale preco tie lavinove sondy su tak drahe? je tam daco speci? bo mne to pride jak tycky zo stanu tak si neviem predstavit co tam stoji 50-100e...
inac mozno odveci otazka ale preco tie lavinove sondy su tak drahe? je tam daco speci? bo mne to pride jak tycky zo stanu tak si neviem predstavit co tam stoji 50-100e...
Možno preto že je to úzkoprofilový tovar. Predáva sa to v malom množstve, tak nahodia vysoké ceny.
no ja len ci tam neni nejak prepracovany ten hrot abo co, ale asi ni, tak asi stacia palicky z tesco stanu a nejak to dotiahnut aby sa to nerozpadavalo same
no ja len ci tam neni nejak prepracovany ten hrot abo co, ale asi ni, tak asi stacia palicky z tesco stanu a nejak to dotiahnut aby sa to nerozpadavalo same
Aj podľa mňa je cena pri sondach strašne premrštená no pravda je že tie lacné nisú bohviečo. Majú tendenciu po zapichnutí ujsť v snehu do boku a ty nesonduješ pod sebou. Na kurze som videl chalana, ktorý nenapichol 70l batoh zakopany 1,5 m pod ním a pritom mal pipsom miesto vyznačené správne
vyztuze zo stanu su vacsinou z laminatu s gumickou v tele.sondi su z hlinika z pevnnym lankom a s konusovim hrotom a hlavne omnoho pevnejsie.samozrejme ze sa prehne ,ale nie tak ako zo stanu.lopata je napodiv dost tazka.je to zakladny model.vyhladavac dnes otestovany v MF po velkym krivanom.maximalna spokojnos
tak tie sondy su plne pevne? ked chytim za jeden koniec a drzim to vodorovne tak sa neprehybaju?
Nie, jedna sa o duté trubky cez ktoré je pretiahnuté lanko. Rurky sa skladajú do seba na "zámok" - rozšírené a zúžené konce. Potom sa napne šnúra a zaistí sa proti rozobratiu. Sonda je pružná a ohýba sa. Tie kvalitnejšie sú z kevlaru alebo zliatin hliníka, lacnejšie z hliníka. Tie lacnejšie nemajú dostatočnú tuhosť a ak ju zapichneš má tendenciu vybočiť ak narazí na prekážku alebo tuhší sneh.
uhm dik, ale tak ako nudzovka by sa to dalo pouzit lepsie nez prekopat pol hektara
Ucite mat so sebou aspon nieco pomoze. No ja si v reale a v tom strese neviem predstavit ci by som dakoho vykopal , tak aspon z casu na cas idem na kurz nech nezabudnem zaklady... Aj toho roku organizuje http://www.james.sk skialpstretnutie na Brncalke a jeden z bodov programu je aj lavinova zachrana. Ak mas chut tak nejake miesta su tusim este volne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napríklad aj tu
http://www.1sport.sk/?lopaty,69
alebo tu
http://www.skialpinista.sk/sondy-lopaty-piepsy/lopaty
V každom lepšom športe
Možno preto že je to úzkoprofilový tovar. Predáva sa to v malom množstve, tak nahodia vysoké ceny.
top kvalitka, prajem ti aby si ich nemusel nikdy pouzit naostro
Ucite mat so sebou aspon nieco pomoze. No ja si v reale a v tom strese neviem predstavit ci by som dakoho vykopal
diky uz som dlho po tom isiel a teraz to bolo fakt za dobru cenu