Tiež som mal dilema aké si vybrať keďže hádam každý mi tvrdil niečo iné ale nakoniec mi poradili na eshope adamsportu, a poradili mi naozaj dobre. Už ich dáky čas mám a nemôžem sa sťažovať. Taktiež sú aj lacnejšie, pokiaľ sa pre ne niekto rozhodne tak dúfam že budú slúžiť dobre, keďže už aj známi ktorým som ich odporučil si ich pochvaľovali http://www.adamsport.eu/gecko-m-273.html
niet viac čo dodať treba osobne vyskúšať ja som zatiaľ maximálne spokojný dobrá cena vo výraznej zľave,lepšie v porovnaní s ,,lepiacimi pásmi,, viacnásobné opakované využitie počas skialp túry, ...
tiež som nad nimi uvažoval... ale nakoniec mam 3tí rok conturky orezávacie.... Pri intenzívnom používaní som ale zaprasil lepidlo a už pomenej lepili.Tak som cez víkend stiahol lep horúcim nožom a rozotrel nové od conturu. Po 16h schnutia je lepidlo zas ako nové...Dnes pôjdem skúsiť do prašanu na Kubínku.
chalani, nemate skusenost s snowblade lyzami s tym drotovym viazanim a skialp topankami ? chcel by som to na ucenie sa s krpcom a popri tom by som stym aj polyzoval, alebo myslite ze su aj podobne kratke lyze, ktore by boli vhodne na obcasne slapanie a oplatilo by sa tam dat skialpove viazanie
Caute borci...
Kedze sa uz blizi sezona, zhanam nove lyziarky.. Viete mi poradit nejake fajne? Najlepsie co najlahsie, ale aby podrzali v zjazdoch...
nieco s dobrym flexom... Pokukujem po TLT 6, mate ich niekto? Je ten ski/walk mechanizmus spolahlivy?
Diki
Ja mam Scarpa Maestrale Rs a ako lyziar musim povedat, ze som ich kupila lebo sa do nich viem riadne oprieť a na to, ze to je stvorklips su lahke. Ale poskulujem po dacom klasickom a tiez sa mi pozdavaju tie F1. Aj v nich mam dobry pocit, ze podrzia, v Dynafitoch som sa citila ako v kapcoch Makke to je pre mna.
Toto poznám veľmi dobre. Prezujem sa z klasických lyžiarok čo mám nejaké Dalbello flex 80 do skialpových Black Diamond s flexom vraj 110 a sú to úplné žuvačky oproti nim . Pri skialpe mi to vadí ale menej ako na upravenej zjazdovke.
F1 chválil chlap v recenzií na WildSnow-e, že ako ich kúpil tak Maestralle jazdí oveľa menej. Majú celkom zaujímavo vystužený skelet, tak by mohli byť fajn. Backlandy sú tiež mäkšie, podobne ako TLT6. https://www.wildsnow.com/19699/scarpa-f1-review-boots-ski/
Matovo ja by som ti takto poradila, choď do predajne s veľkým výberom a skús si štvorklips (scarpa maestrale/RS, la sportiva spectre, scott cosmos, dynafit radical) a samozrejme tiež klasiku ( tlt, F1, backland, ...) a sám uváž po vyskúšaní, ktorá ti sadne aj na nohu a aj tvrdosťou.
Díkes, Volodaj, idem si to doštudovať túto info som nezachytila ..... inak máte nejaký tip na podkolienky do skialpov čím najtenšie? Mne je v tom neskutočne teplo na chodidlá. Aj mi pri kúpe lyžiarok chalan hovoril, že papuča je síce tenká ale izoluje riadne, no že až tak ... . Dík
..... inak máte nejaký tip na podkolienky do skialpov čím najtenšie? Mne je v tom neskutočne teplo na chodidlá. Aj mi pri kúpe lyžiarok chalan hovoril, že papuča je síce tenká ale izoluje riadne, no že až tak ... . Dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prehľad http://skitourguru.com/vybaveni/kategorie/2-skialpove-lyze
návod http://skitourguru.com/clanek/375-lyze-pro-skitouring-2017-18
kamenný obchod je neďaleko centra ...
Kedze sa uz blizi sezona, zhanam nove lyziarky.. Viete mi poradit nejake fajne? Najlepsie co najlahsie, ale aby podrzali v zjazdoch...
nieco s dobrym flexom... Pokukujem po TLT 6, mate ich niekto? Je ten ski/walk mechanizmus spolahlivy?
Diki
F1 chválil chlap v recenzií na WildSnow-e, že ako ich kúpil tak Maestralle jazdí oveľa menej. Majú celkom zaujímavo vystužený skelet, tak by mohli byť fajn. Backlandy sú tiež mäkšie, podobne ako TLT6.
https://www.wildsnow.com/19699/scarpa-f1-review-boots-ski/
Matovo ja by som ti takto poradila, choď do predajne s veľkým výberom a skús si štvorklips (scarpa maestrale/RS, la sportiva spectre, scott cosmos, dynafit radical) a samozrejme tiež klasiku ( tlt, F1, backland, ...) a sám uváž po vyskúšaní, ktorá ti sadne aj na nohu a aj tvrdosťou.
A fixska ti radi dobre. Choď do obchodu, poskúšaj, trochu sa poprechádzaj a uvidíš čo bude najlepšie sedieť.
ja používam kompresky od CRAFTU ( aj na bajk)