ja mam len 87kg a din10 mi už začína byť na hrane , ked úu lyžiarky v pinoch kusok zodrane a pružiny už kusok povolili,
už sa mi stalo že na ladovom mi vyplo lyžu na špičke,
a to nerobím žiadny FR .. ďalšie viazko určite 12ku...nech je tam kúsok rezerva
Presne toto ma u teba ,,zarazalo"...ten ,,nepomer" tvojej hmotmosti a din-u crestu (robi sa aj 8-micka)...ale kedze sa radim k typu: nepoucuj! kusal som si do jazyka...hlavne k tvojmu najazdu za rok a lokalit
Ad LaSportiva: manzelka presla od Avantov (Scarpa) na Sparkle (LaSportiva) a ten usmev na jej tvary pri uphille aj downhille mi stal za ten cas pri vybere aj za tie €.
Moje terajsie ZeroG (Tecnica) su z tych uzsich. Tak sa nadejam, ze Solar by mi mohli sadnut...inak 1100g (orientacne) mi pride skvela hmotnost na tu kategoriu, ktoru som oznacil ,,ski(race)touring...ja som primarne lyziar
neboj dalšie už mam vybrate, len neni sponzor movenemt TLD 89 a rider 12 ,lyžiarku hladám lebo je všetko uzke.
F1 manual ma malý pohyb komína a LT čková bude asi uzka tiež, tá ma ohyb komina fajný aj je na skituring lahká.
dnes som aspon kupil haršajzne , pre seba, moje šli žene
dnes me boli so ženou v Rohačoch Látanej, zo snehu Beton! a na vrchu trošku prašku, na hrebenoch vyfukane ,juhy bez snehu, ale sever fajn lyžba na tvrdom
Pre mna dobra sprava...ale...zjazdovka (Rohace-Spalena) je v akom stave? Ako tak to udrziavaju? Alebo je tam (na zjazdovke) tolko prirodneho, ze v poho?
(mozme aj cez SS)
170, ako zly lyziar by si kratke nevedel ovladat, rovnako ako prilis dlhe. Zisti si ale ako je zdvihnuta s***** a pata a teda aka je efektivna dlzka hrany lyze
hlavne, neviem teda aké lyže kupuješ, ale kľudne kúp nejaké mäkšie aby ti dovolili zaprieť sa do oblúku, ale zase nie príliš mäkké aby sa nerozkývali keď trochu naberieš rýchlosť a možno ešte jedna rada, prekonzultuj v servise montáž viazania trošku dopredu. pomôže to stabilite aj oblúkom bez toho aby si musel udržať dobrý postoj
Priatelia, chcel by som kupit detiskam (16, 14) nejake jazdene skialpove lyze. Nenapada vas nieco v Bratislave, kde by sme vedeli kupit ?
Lyziarky budu asi nove.
Samozrejme najviac majú na zjazdové lyžovanie, ale mohli by mať aj jazdené skialpy. Treba tam zavolať alebo zájsť, majú fakt veľké sklady plné všelijakého tovaru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
už sa mi stalo že na ladovom mi vyplo lyžu na špičke,
a to nerobím žiadny FR
Presne toto ma u teba ,,zarazalo"...ten ,,nepomer" tvojej hmotmosti a din-u crestu (robi sa aj 8-micka)...ale kedze sa radim k typu: nepoucuj! kusal som si do jazyka...hlavne k tvojmu najazdu za rok a lokalit
Ad LaSportiva: manzelka presla od Avantov (Scarpa) na Sparkle (LaSportiva) a ten usmev na jej tvary pri uphille aj downhille mi stal za ten cas pri vybere aj za tie €.
Moje terajsie ZeroG (Tecnica) su z tych uzsich. Tak sa nadejam, ze Solar by mi mohli sadnut...inak 1100g (orientacne) mi pride skvela hmotnost na tu kategoriu, ktoru som oznacil ,,ski(race)touring...ja som primarne lyziar
F1 manual ma malý pohyb komína a LT čková bude asi uzka tiež, tá ma ohyb komina fajný aj je na skituring lahká.
dnes som aspon kupil haršajzne , pre seba, moje šli žene
dnes me boli so ženou v Rohačoch Látanej, zo snehu Beton! a na vrchu trošku prašku, na hrebenoch vyfukane ,juhy bez snehu, ale sever fajn lyžba na tvrdom
(mozme aj cez SS)
Lyziarky budu asi nove.