SKIALP
pol zjazdovky dnes vyžehlili ale pravá strana je ešte fajnova
nejake fotos
inak hore na chopku totalny grc, ludi ako nasratych, ale zas z druhej strany vdaka tomu humbuku mozme slapat a lyzovat aj ked su podmienky na prd...
nakoniec som dal chopok tri-krat, dva-krat z juhu, raz zo severu...
spolu mi to dalo nieco cez 27 km, prevysenie 2912 m podla mapy, podla GPS 3107 m
dolu už len blato. a pasik snehu na dojazd, od prestupu hore sa lyžovalo. podmienky oproti štvrtku sa zhoršili , aj hore pršalo tak 5cm snehu splachlo... na hrebeni bola inverzia ale velmi teplo, všetko sa topilo...
poobede s rodinkou ešte turistika na chatu
Pod chatu sa dalo len po mostik ,potom dolu nosenie, hore sa dalo na pasoch od parkoviska.
mydlovku som zabudol tak len z
7:15 štart z pute.. nikde ani nohy
Luková fučák a ihličky ,že ma z lyží zhadzovalo. hore už dobre, juh na mikinu a krem
krasny prach... dal som si to z oboch stran. na severe nafukalo na zjazdovku prašku tak krajom ako v duchne
3h18/12,5km/1845m.... 12:15 doma na obede
Lyžba bola v jarnom firne výborná... pod chatu asi do 1350m, potom zas 1,5h nosenia v lyžiarkach dolinou.
17,5km/5h10/1058m
ak mate moznost, vyuzite pocasie i podmienky zavcas rano, uz to asi dlho nevydrzi... zial, alebo nastastie?
a stretol som sa aj s capulom na kamienke rano, klasicky mal pred sebou tanier s niecim a pivo
lh5.googleusercontent.com
Sedlo nad Stefanickou
Dumbier /kríž nejako nahlo -asi tá Maďarská trikolóra čo je na ňom zavesená/
Sedlo Poľana
Krížske sedlo- v pozadí Kotliská
https://*****saweb.google.com/117652623306782261286/VSD81112032014
4h7min/9,5km/1452m
nejake foto