Športové hodinky pre všetky outdoorové aktivity

Azda každý človek, ktorý sa hýbe v horách, rozmýšľa alebo už aj používa športové hodinky od základných funkcií na meranie vzdialenosti cez meranie prevýšenia, tepovú frekvenciu, navigáciu či zóny tepov a priestor pre oddych. Dnes si zhrnieme tieto športové hodinky od jednoduchých funkcií po tie najkomplexnejšie.

Pace 2 GPS

Športové hodinky od Corosu s 30 hodinovou výdržou batérie s GPS alebo 20 dní bez nej. Len 29 gramové hodinky pri nylonovom náramku z nich robí najľahšie hodinky na trhu, najmä pre všetky ženy, ktoré nemajú radi opachu na ruke. Disponujú nočným režimom, ktorý môžete využiť pri večerných tréningoch. Notifikácie cez telefón sú viac ako samozrejmosť. Snímač tepu a barometrický výškomer je to, čomu sa na horách najviac poďakuješ. Cena hodiniek je 200 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

Pace 2 GPS Premium

O radu vyššie od GPS 2 sú tieto premium hodinky, ktoré sa prezentujú ako osobný tréner na zápästí. Okrem všetkých vyššie uvedených funkcií majú tieto digitálny ciferník, udávajúci štatistiky tvojho prebiehajúceho tréningu. Srdcovú frekvenciu na zápästí meria 24/7, a to dokonca aj pri plávaní s vodeodolnosťou do 50 metrov. Tréningový plán poskytuje tréningy pre beh, cyklistiku, plávanie alebo silový tréning z viac ako 200 vopred načítaných cvičení. Cena hodiniek je 200 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

APEX GPS

Elegantné 42 mm GPS multišportové hodinky disponujú tými najodolnejšími materiálmi z ocele a zafírového skla. Intuitívne ovládanie vďaka digitálnej korunke uľahčí nastavenie. Nabíjanie trvá len 2 hodiny a GPS záznam priamo v hodinkách je veľmi presný a spoľahlivý. Najpopulárnejší model v ponuke Coros ponúka vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Cena je 299 € a dostupné sú v čierno-sivej farbe. Viac informácií, ako aj samotné hodinky, nájdeš u nás v MTHIKER shope.

Instinct™

Špeciálne pre outdooristov ponúka Garmin tieto univerzálne hodinkami s GPS. Robustné puzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov, spĺňajú dokonca armádne štandardy pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu. Instinct™ zaznamená všetky údaje počas celého dňa podľa predvoleného profilu aktivity od behu a turistiky cez bicykel, lyžovanie, pádlovanie, indoor tréningové aktivity až po plávanie v bazéne. Cena hodiniek je 299 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

Vertix

Hodinky stvorené pre tie najväčšie viacdňové dobrodružstvá v horách. Až 60 hodinová výdrž batérie pri sekundovom GPS zázname s veľmi jednoduchým ovládaním. Praktická GPS navigácia a veľmi presný GPS záznam. Vodotesnosť až do 150 metrov. Neprekonateľná výdrž batérie i pri extrémne nízkych teplotách. Vyrobené z najodolnejších a prémiových materiálov - titánu a zafírového skla. Cena hodiniek je 559 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

VERTIX 2 GPS

Prvé hodinky so špeciálnou technológiou, pre ešte presnejší GPS záznam dokážu komunikovať so všetkými hlavnými satelitnými systémami a nájdeš tu aj offline mapy. S vysokou výdržou až 140 hodín pri sekundovom zázname GPS využiješ aj pri viacdňovej hrebeňovke či ultrabehu. Nielen sklo je odolné, ale aj titanový rám je 3x odolnejší oproti nižšej verzii. Ovládať cez ne môžeš 360 kameru či spárovať cez Bluetooth slúchadlá hudbu. Cena hodiniek je 699 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

Fenix 7S Solar

Garmin ponúka výkonné a drobné hodinky pre menšie zápästia na solárne nabíjanie, ktoré predlžuje výdrž batérie. Dôveryhodné ovládacie prvky tlačidiel, ktoré fungujú v akomkoľvek prostredí, sú zladené s novým citlivým dotykovým rozhraním pre rýchly prístup k výberom a funkciám. Nastavenie tréningových bodov či meranie frekvencie robí z týchto hodiniek osobného trénera vždy po/na ruke. Cena hodiniek je 799 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

Fenix 7X Solar

Pre tých najnáročnejších je tu aj verzia s 51 mm puzdrom. Hodinky sú o niečo väčšie a mohutnejšie, ako 7S. Pokiaľ hľadáte špecifický režim na monitorovanie konkrétneho športu, tak pokiaľ existuje, nájdete ho práve vo výbave Fénix 7. Hodinky vedia vyhodnotiť účinok aeróbneho a anaeróbneho cvičenia, tréningový stav, zaťaženie, regeneráciu a navrhnúť každý deň tréning s cieľom postupne zlepšovať vašu kondíciu. Cena hodiniek je 899 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope.

Zaujalo vás niečo? To zďaleka nie je všetko. Viac športtesterov a hodiniek nájdete na našom MTHIKER shope.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Pozvánka: November plný farieb

Pozvánka: November plný farieb

Čo môže byť krajšie ako preteky pomedzi farebné lístie plné jesenných tónov novembra? Poďme sa spolu pozrieť, kam si môžeš ísť zapretekať.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Všetko, čo sa hodí na bežecké preteky počas chladnejších dní PR článok

Všetko, čo sa hodí na bežecké preteky počas chladnejších dní

S klesajúcou teplotou treba na bežeckých pretekoch rozmýšľať aj nad vhodným oblečením. Telo je síce v pohybe zahriate, no prekvapiť dokáže vietor či dážď.
keyboard_arrow_up