Pozvánka: Viac ako len ďalší beh – dm ženský beh v Bratislave 2023

Toto podujatie je viac než len o behu. Je úžasné vidieť, ako sa ženy spájajú, motivujú a povzbudzujú. Je o prekračovaní hraníc, ktoré ženám spoločnosť často stanovuje.

...spoločenská udalosť, ktorá slúži na podporu a povzbudenie ostatných žien.
Nielen to, samozrejme, aj o vytváraní silnej komunity, podpory a inšpirácie. Nezáleží na úrovni vašej kondície – všetky ženy sú vítané. Pripojte sa k tisíckam žien, ktoré chcú prekonať svoje hranice a sláviť krásnu silu ženskosti. Preteky s úžasnou energiu, ktorá posilňuje ženskú komunitu.

Kto sa môže zúčastniť?

V popredí tejto výnimočnej udalosti je samotný beh, ktorý ponúka rôzne trate prispôsobené jednotlivým úrovniam bežkýň. Či už ste skúsenejšia bežkyňa, alebo len začínate s behom, nájdete si tu svoje miesto. Dokonca si maminky môžu prísť zabehať aj s dcérami. Trate budú 4 a 10 kilometrové so štartom aj cieľom pri Eurovei. Kto nemá chuť behať, môže sa zúčastniť na 4 kilometrovom Nordic Walkingu.

dm Ženský beh v Bratislave 2023

Nebude to len o behu

Ženský beh však nie je len o behu. Je to tiež spoločenská udalosť, ktorá slúži na podporu a povzbudenie ostatných žien. Okrem samotného podujatia je tu aj možnosť, zúčastniť sa na rôznych aktivitách, prednáškach a workshopoch zameraných na zdravie, pohyb a sebavedomie. K dispozícii budú tiež výstavy a stánky s produktmi a službami, ktoré sú zamerané na ženskú krásu a zdravie.

dm Ženský beh v Bratislave 2023, beh matka dcéra
Pripravte sa na strhujúcu atmosféru, povzbudzujúcu energiu a nové priateľstvá. Môžete sa tešiť na úžasných ľudí so spoločným cieľom – povzbudiť ženy k ich aktívnemu životnému štýlu.

dm Ženský beh v Bratislave 2023dm Ženský beh v Bratislave 2023

Kedy a kde?

Tieto jedinečné preteky budú štartovať 23. septembra 2023 v hlavnom meste – v Bratislave. Od 10:00 postupne odštartujú kategórie na 4 kilometre – ženy, matky s dcérami a nordic walking. O 16:00 sa bude bežať na 10 kilometrov.

dm Ženský beh v Bratislave 2023

Registrácia

Registrovať sa je možné na ich webovej stránke do 20. septembra a následne v Eurovei. Nezmeškajte túto úžasnú príležitosť na zážitok, ktorý zanechá dlhotrvajúci dojem na vaše telo, myseľ aj dušu. Všetky detaily ako aj to, čo ťa čaká v štartovnom balíčku nájdeš nižšie v kalendári.

dm Ženský beh v Bratislave 2023
Zdroj fotografií: archív pretekov
report_problem Našiel si v texte chybu?

11. ročník DM ženský beh

calendar_today 23.09.2023
label Cestný beh
place Bratislava (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: dm ženský beh – 11. ročník najkrajšieho behu v Bratislave

Reportáž: dm ženský beh – 11. ročník najkrajšieho behu v Bratislave

„Viac ako len ďalší beh“, znie motto tohto populárneho behu, ktoré dokonale vystihuje organizáciu, atmosféru a zážitky, ktoré na ňom zažijete.
Reportáž: Ako chutia najväčšie nočné preteky Bratislavou?

Reportáž: Ako chutia najväčšie nočné preteky Bratislavou?

Rýchly, atraktívny, jedinečný – takto by som v troch slovách opísala Telekom night run. Tento rok ho prišlo zabehnúť až 4 500 bežcov a bežkýň. Boli ste medzi nimi?
Z 0 na maratón za 83 dní - ako som zvládol maratón pod 4 hodiny?

Z 0 na maratón za 83 dní - ako som zvládol maratón pod 4 hodiny?

Životné výzvy sú neoddeliteľnou súčasťou života. Mojou výzvou bolo zvládnuť maratón, na ktorý som trénoval 83 dní. Ako táto výzva dopadla?
keyboard_arrow_up