Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Ja musím poklopat, hotely síce nemám zabukovane ale kolená šlapu jak švajčiarske hodinky.
Pokial chcem startovat na nejakom Ironman evente musim sa prihlasit niekedy aj 10 mesiacov vopred a hned rezervovat hotel. Je uplne bezna prax. Startovne nie je male a kazdym vypredanym balikom (cca 500 st. cisel) stupa. Jasne, ze hrozi to co teraz aj mne, ze koli zraneniu nebudem dostatocne pripraveny, alebo nebudem moct vobec startovat. Mam vsak moznost presunut startovne na dalsi rok alebo iny event. A Ivan, noze napis kolko km si toho roku nabehal, ale ty osobne, nie nejaky tvoj zverenec. Na biku si velmi kolena neznicis.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
to neni nejaky môj zverenec ale môj zverenec - Pán bežec, aktuálny Slovenský rekordér v behoch na 5 000 a 10 000 metrov na dráhe v kategórii M55, o 6 mesiacov bude mať 60 rokov a aj vdaka dobrej metodike tréningu mu kolená šlapú tiež ako švajčiarske hodinky už 30 rokov co bežecky spolupracujeme, podobne ako ty trénersky spolupracuješ pár rokov s trénerom bratom
napr. včera absolvoval na asfalte bežecký tréning 7 km na úrovni ANP, pace 3:46 min/km zameraný na zlepšenie hodnoty VO2max súvislou metódou behu
Saucony endorphine speed 3 na rýchle behy, saucony triumph 21 long run/stredná dĺžka, krátke behy Asics glideride 3,do snehu som vybehaval v saucony xodus ultra ...overený eshop? ja osobne taký naj nemám, objednávam kde nájdem najlepšiu cenu (sanasport, runnerinn, top4running, eobuv, zalando)
Teraz nejaké staré Mizuno. Majú to už viac menej za sebou, ale v aktualnom počasí (voda, bordel, blato...) si nechcem nicit nič hoky. Už aby primrzlo a vytiahol som novsie, kupene v bezeckepotreby, keďže mám predajnu blizko a robia tam aj nejaké metriky.
Akurát zajtra tam chcem ísť kúpiť nové gate.
da sa behat v comkolvek. Zalezi ako casto a ake objemy. Chcel by som vediet ako dopadne clovek po 3-4 mesiacoch, ktory v tychto Mizunach nabeha cca 150-180 km mesacne. Na cestu treba obuv s dobrym tlmenim a taku za 15€ nekupis. Ak si vsak ides zabehnut 5 km tri krat do mesiaca tak su tie Mizuna OK.
Tak ja vacsinou beham v trailovych, ale v tych som v minulosti odbehol pravidelne 20-30 km trasy a nedopadol som nijak
Ale jasne. Treba vzdy to spickove lebo inak sa neda
Ahojte, vsimam si ze vela ludi na beh pouziva tenisky HOKA. Vie mi niekdo povedat preco su take popularne? Maju nejaku silnu stranku, alebo nieco speci? Ja som tuto znacku zaznamenal len okrajovo ale zda sa ze je vyrazne popularnejsia tka ma zaujma ze preco..
Povodne islo o to ze maju vacsie tlmenie ako ine znacky. Ale v dnesnej bobe uz toto tlmenie maju skoro vsetci vyrobcovia, takze uz nie su taky jedinecny. Okrem toho maju specificky dizajn a farby. Inac nie su nicim vynimocne, plus mali/maju v urcitom modeli siroku verziu wide. Toto uz ale maju aj ini vyrobcovia. Technicky je aktualne podla mna vela znaciek lepsich ako Hoka.
Ahojte, vsimam si ze vela ludi na beh pouziva tenisky HOKA....
Prišiel som do predajne, urobili mi nejaké metriky, informovali sa na čo to chcem. Polozili predo mňa asi 5 rôznych typov /znaciek. Vyskusal som a všetky super. Vybral som podľa farby, mám Hoky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial chcem startovat na nejakom Ironman evente musim sa prihlasit niekedy aj 10 mesiacov vopred a hned rezervovat hotel. Je uplne bezna prax. Startovne nie je male a kazdym vypredanym balikom (cca 500 st. cisel) stupa. Jasne, ze hrozi to co teraz aj mne, ze koli zraneniu nebudem dostatocne pripraveny, alebo nebudem moct vobec startovat. Mam vsak moznost presunut startovne na dalsi rok alebo iny event. A Ivan, noze napis kolko km si toho roku nabehal, ale ty osobne, nie nejaky tvoj zverenec. Na biku si velmi kolena neznicis.
napr. včera absolvoval na asfalte bežecký tréning 7 km na úrovni ANP, pace 3:46 min/km zameraný na zlepšenie hodnoty VO2max súvislou metódou behu
https://top4running.sk/
https://www.bezeckepotreby.sk/
Akurát zajtra tam chcem ísť kúpiť nové gate.
Ale jasne. Treba vzdy to spickove lebo inak sa neda
Prišiel som do predajne, urobili mi nejaké metriky, informovali sa na čo to chcem. Polozili predo mňa asi 5 rôznych typov /znaciek. Vyskusal som a všetky super. Vybral som podľa farby, mám Hoky.