keď sa ti **********ú --> šrófy čo držia ten horný dekel, tak ti je prd platné, že je zbytok zo železa
mne sa to stalo na Verticale, je to rovnaká konštrukcia
Hope mame radi koli CNC pracicke. Aj keď funkcia niekedy zaostáva.
To viazko je na tom podobne, ale u nás nenájdeš skúsenosti o jech funkcií či spoľahlivosti. Zato ATK je overené a funkčné tiež krásne CNC opracované
mam otazku pre skusenejsi, ma niekto nejake skusenosti/znalosti/spolahlivost.... o viazani dynafit beast 16. Kamarat ho ma na ruke ze mega dobru cenu, no vaha je dost vysoka ako aj pevnost. Nie je extremny zjazdar, tak si myslim, ze to bude asi zbitocne tuhe a tazke na bezne jazdenie.
Ak je ťažký a vysoký tak ôk. Ak len bežné skrkanie s turistickými lyzami.. Tak by som pozrel ľahšiu verziu. Ale vieš aj zo zjazdakom sa ľudia vozia po meste a hmotnosť im nevadí. Je to o prioritách.keď to tahas celý deň po kopcoch. Nižší hmotnosť sa oplatí. Lukáš bude oponovať 😉
OKa, vdaka. Hej Lukas ma hned napadol . Kamrat ma cca 170-175 cm a 80kg, iba bezne jazdenie/skrkanie... Zvazuje ho nahadzovat na Rossignol seek 2020 takze si tiez myslim, ze to je zbitocne predimenzovane a lyza k tomu viazaniu moc neskunduje
Moja priorita bola funkčnosť, hmotnosť, brzda a cena, minimum plastu . Vyšlo mi z toho ATK
Seek je tvrdá drevená turingova lyža na dlhšie oblúky. Viazko bude mať nastavene pri 80kg tak na 8-9din
v tomto prípade nebudem oponovať kôli hmotnosti, ale funkčnosti
môj kamarát ho mal, dal sa zlákať cenou, ale doondialo sa mu na tom zachvíľu niekoľko vecí a navyše aj ovládanie dosť zlé... (inak je vyšší, ale ľahší odomňa, len jazdí riadne prasačiny)
vyhodil to a našróboval Freeridera (teda ako ja s Vipecom )
Pri beaste je nulova poloha relativne strma a na patu lyziarky treba montovat specialny diel...
Cena sa aj v nemeckych eshopoch pohybuje do 200 evry...
zihadlo 5 seek by mala byt naopak makka a poddajna lyza
A k tomu nastaveniu din existuje sikovna tabulka: copyrightterrymorse.com terrymorse.com
Nepotrebuje niekto skialpovú prilbu Camp Speed Comp na hlavu 54-60cm. Je nová nepoužitá. Aj ja takú používam, je vymakaná a dobre na nej držia zjazdové okuliare.
chcem si kupit prve skialpove lyze a kedze mam na to dost obmedzeny rozpocet (max. 300-400e dokopy na lyze + viazanie + pasy), tak planujem nieco bazarove. Zaujimali by ma dve veci:
1) Je velky problem, ak treba vrtat nanovo viazanie? Mam lyziarku mondo 30cm a inzerat, kde by lyza mala nastavene viazanie na tak velku topanku som zatial nevidel
2) Oplati sa priplatit si za techove viazanie? S ramovym viazanim je tych lacnych ponuk vela. S techovym je to o poznanie horsie (v podstate nemam s mojim rozpoctom z coho vyberat)
Chcem to na beznu turistiku v mojom okoli, max. na tatranske chaty, urcite nie na narocne zjazdy - na to zatial nemam ani lyziarsky. Vyska 187cm, vaha 85kg.
Dakujem za rady. Pripadne ak by ste vedeli o nejakej vhodnej ponuke, tak dajte kludne vediet
no asi všetci sme začínali na ramových špagetách. tech je samozrejme na turistiku lepší lahší efektívnejší. mne prehadzovali na lyžiach viazannie z ramovky na tech.. ale dal som to robiť u odbornikov, kde mi tie diery zaslepili a zalepili, aby sa nedostala voda dovnutra a nezničila jadro.
v tej cenovej relácii sa už daju kupit techove lyže aj seriozne, ja som napr predával atomicky s zakladným techom speedturn2 za 300 ajs novými pasikmi..
na FB je skupina skialp bazar kde sa s príchodm zimy objavuje dosť inzerátov, pri tvojej výške pozeraj aspo 175-180ky lyže radius stredný to je okolo R18-20. a na tulanie kade tade v šírke tak 80 v strede...pasiky mix alebo moher...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A Hope je gut, či už nemame radi Hope??
mne sa to stalo na Verticale, je to rovnaká konštrukcia
Hope mame radi koli CNC pracicke. Aj keď funkcia niekedy zaostáva.
To viazko je na tom podobne, ale u nás nenájdeš skúsenosti o jech funkcií či spoľahlivosti. Zato ATK je overené a funkčné tiež krásne CNC opracované
zober Boruit D25 + D10 na bedrový pás + náhradný aku 18650 a nočné lyžovanie si zamiluješ
dnes mi prisiel z ciny D25 vyzera paradne este si k nemu objednam nahradne baterky
Seek je tvrdá drevená turingova lyža na dlhšie oblúky. Viazko bude mať nastavene pri 80kg tak na 8-9din
môj kamarát ho mal, dal sa zlákať cenou, ale doondialo sa mu na tom zachvíľu niekoľko vecí a navyše aj ovládanie dosť zlé... (inak je vyšší, ale ľahší odomňa, len jazdí riadne prasačiny)
vyhodil to a našróboval Freeridera (teda ako ja s Vipecom
Cena sa aj v nemeckych eshopoch pohybuje do 200 evry...
zihadlo 5 seek by mala byt naopak makka a poddajna lyza
A k tomu nastaveniu din existuje sikovna tabulka:
chcem si kupit prve skialpove lyze a kedze mam na to dost obmedzeny rozpocet (max. 300-400e dokopy na lyze + viazanie + pasy), tak planujem nieco bazarove. Zaujimali by ma dve veci:
1) Je velky problem, ak treba vrtat nanovo viazanie? Mam lyziarku mondo 30cm a inzerat, kde by lyza mala nastavene viazanie na tak velku topanku som zatial nevidel
2) Oplati sa priplatit si za techove viazanie? S ramovym viazanim je tych lacnych ponuk vela. S techovym je to o poznanie horsie (v podstate nemam s mojim rozpoctom z coho vyberat)
Chcem to na beznu turistiku v mojom okoli, max. na tatranske chaty, urcite nie na narocne zjazdy - na to zatial nemam ani lyziarsky. Vyska 187cm, vaha 85kg.
Dakujem za rady. Pripadne ak by ste vedeli o nejakej vhodnej ponuke, tak dajte kludne vediet
2. Podla mna urcite techove. Ramove su slepa ulicka.
p.s. asi by som povedzme prve dva-tri vylety vyuzil moznost pozicania si celej vystroje a skusil si, ci ma to vobec bude bavit. To ta nevyjde draho.
v tej cenovej relácii sa už daju kupit techove lyže aj seriozne, ja som napr predával atomicky s zakladným techom speedturn2 za 300 ajs novými pasikmi..
na FB je skupina skialp bazar kde sa s príchodm zimy objavuje dosť inzerátov, pri tvojej výške pozeraj aspo 175-180ky lyže radius stredný to je okolo R18-20. a na tulanie kade tade v šírke tak 80 v strede...pasiky mix alebo moher...