To sú moje prvé ?, len 2 sezóny šlapem, takže porovnať neviem...... úzke sa mi nezdajú, keď som vyberal, tak som skúšal LaSportivy a strašne tlačili na nart. Tieto Fischery ako papučky. Veľký rozsah ohybu komína, ľahké, v zjazde samozrejme že nie sú ako zjazdové lyžiarky -co mám Dalbello Panthera tak jedna váži viac ako dve skialpové?
Ja prevažne skitour robím. A s lyziarkami som spokojný. Na šliapanie výborné, zjazd sa dá....ale na nejaký freeride asi lepšie niečo masívnejšie a pevnejšie (viac praciek)
Ja mam atomic backland, moja prva lyziarka vobec neviem to tiez porovnat ale strasne mi vadia klipsne, slape sa v tom dobre, celkom su lahke ale to upinanie je hroza, chcem nieco s boa systemom, zvazujem este scarpa alien
Ja mam atomic backland, moja prva lyziarka vobec neviem to tiez porovnat ale strasne mi vadia klipsne, slape sa v tom dobre, celkom su lahke ale to upinanie je hroza, chcem nieco s boa systemom, zvazujem este scarpa alien
Tiež mám backland a chcem to vymeniť za niečo 4prackove ale prečo myslíš ze BOA je vyhra? Len sa pytam.videl som fotky Scarpa F1 LT pre 22/23 a už mali namiesto boa klipsnu....
Tie atomici si potrebujem vzdy preklipsnovat na tuhsie pri zjazde, a je to otrava,hlavne ked poriadne fuka a mam tam nafukany lad v tych zubkoch mi to ide na nervy plus nie je to az tak citlive ako boa, bud stiahnem prilis alebo malo...
Tie atomici si potrebujem vzdy preklipsnovat na tuhsie pri zjazde, a je to otrava,hlavne ked poriadne fuka a mam tam nafukany lad v tych zubkoch mi to ide na nervy plus nie je to az tak citlive ako boa, bud stiahnem prilis alebo malo...
Jasné to nastavenie nieje take citlivé to máš pravdu.. Mne skor vadí že je to mäkké na mňa... No som začiatočník nielen v skialpe ale aj v lyžovaní tak hadam tvrdšie pomôžu...
Ale podľa mňa to je úplne jedno, čo si prečítaš na internete - treba vyskúšať, ideálne v obchode /alebo objednávať cez internet a potom vracať/, aj niekoľko desiatok minút ak sa dá a vybrať ktorá najlepšie sedí... Bo darmo vyberieš takú, čo sa ti páči, keď ťa bude tlačiť....
Hej to BOA na Fisheroch je pohodlné, pred zjazdom trocha pritiahnem, zamknem vzadu preklápačku, zaklopím hornú klipsňu a som pripravený na zjazd.....
nam to ronake na scarpe a je to prudko navykove, kolečko ti stihne nohu presne kolko potrebuješ, po celej dlžke chodidla, klipsna neni tak jemná s dotahovaním a stiahne len na jednom mieste
mam Boa na letnych cestnych, MTB, jesenno-jarnych tretrach a je to veru hodne dobry system. verim tomu ze na skialpe je to presne zatiahnutie este dolezitejsie
Nemam f1 lt ale alien rs nemam ani 90 ale len 85 ale uprimne ak vies lyzovat nemas problem ovladat aj sirsie lyze. Samozrejme lyziarky su to predsa len maksie a tzv progresivnejsie ako freeridove a tak ak jazdis ako prasa vratia ti to
nejazdím ale slusnu recenziu najdeš tu https://skitourguru.com/clanek/879-recenze-bot-dalbello-quantum-asolo-factory
tiež sa začínam pozerať po niečom druhom, ale zatial ešte stale k plnej spokojnosti služia staršie Scarpa Denali tt, ale to už potom budem musieť riešiť aj viazanie a pri výstupe budem asi trochu mimo z váhy teraz mi to vychádza par gramov nad 5kg na jednu nohu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja prevažne skitour robím. A s lyziarkami som spokojný. Na šliapanie výborné, zjazd sa dá....ale na nejaký freeride asi lepšie niečo masívnejšie a pevnejšie (viac praciek)
Tiež mám backland a chcem to vymeniť za niečo 4prackove ale prečo myslíš ze BOA je vyhra? Len sa pytam.videl som fotky Scarpa F1 LT pre 22/23 a už mali namiesto boa klipsnu....
Jasné to nastavenie nieje take citlivé to máš pravdu.. Mne skor vadí že je to mäkké na mňa... No som začiatočník nielen v skialpe ale aj v lyžovaní tak hadam tvrdšie pomôžu...
Tak isto aj cyclo tretry s kolieskami su ppc oproti suchemu zipsu.
nam to ronake na scarpe a je to prudko navykove, kolečko ti stihne nohu presne kolko potrebuješ, po celej dlžke chodidla, klipsna neni tak jemná s dotahovaním a stiahne len na jednom mieste
Mne sa to zase moc nepáči, kolega s tým mal stále problém. Klipsna lepšie
nejazdím ale slusnu recenziu najdeš tu https://skitourguru.com/clanek/879-recenze-bot-dalbello-quantum-asolo-factory
tiež sa začínam pozerať po niečom druhom, ale zatial ešte stale k plnej spokojnosti služia staršie Scarpa Denali tt, ale to už potom budem musieť riešiť aj viazanie a pri výstupe budem asi trochu mimo z váhy