no ja som mal teraz marker alpinist a akoze nic horsie asi neni, Plast vsade tiez,ale to bolo v pohode, drzal. Zacvaknut spicku bola nadludska uloha a to nehovorim o tom ze na otocienie patky si musel byt obcas rambo cize toho plastu by som sa nebal,lyze by boli 87-86 a vaha no tak 90kg. Tak ma to din do 10, ked to drzalo na markeri tiez by som sa nebal. Skor mi slo o tu aktivnu patu,ale ked hovorite ze to clovek pri lyzovani ani neciti tak asi to je ok
Niektoré sa schovajú viacej nad lyžu, niektoré menej.
O zavadenie by som sa nebál, ale odtlačí ti lyžu od zľadovatelého svahu a stratí hrana kontakt so snehom.
Ak budeš chodiť po lúkach do mierneho sklonu tak nerieš, ak čierne ľadové zjazdovky alebo firnové žľaby, tak radšej čo najpresnejší rozmer.
čawte, nemáte niekto nevyužité podložky pod pätu viazania ATK? tie posuvné podložky, nechcem nové, stačia funkčné je to na kamenačky, ku ktorým mám dvojo pásov
Aj to je možnosť.zabudol som ,ze sa už robi trofeo s brzdou
Ano ale cena je 260euro...samizrejme netreba nuc vrtat ale na zivo je ten novy system dost jemny...nie jecnejaka alternativa brzd? Nieci k spicke na atk?
to ti neviem, presnejšie by ti to vedeli povedat u dovozcu. skialpinista.sk aj montuju ale pozeram že to maju až od 86mm širky ..
to neni dobre na 64ku bežku..
na to sú tie titerne trofeo patky zavodnicke na zavodnicke lyže
Ešte by sa dala použiť aj brzda do slotov na haršajzne od Kreuzspitze. Je to funkčné, pomerne ľahko sa to montuje, akurát je dosť otrava to zakaždým nasadzovať a vyberať.
Žiť sa s tým samozrejme dá, sám som to na svojich prvých lyžiach nejakých 5 sezón používal, no odporúčal by som to skôr len vtedy, ak máš väčšinu túr v štýle jeden výstup - jeden zjazd, prípadne to potrebuješ len ako zálohu, aby ťa nevyhodili zo zjazdovky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O zavadenie by som sa nebál, ale odtlačí ti lyžu od zľadovatelého svahu a stratí hrana kontakt so snehom.
Ak budeš chodiť po lúkach do mierneho sklonu tak nerieš, ak čierne ľadové zjazdovky alebo firnové žľaby, tak radšej čo najpresnejší rozmer.
Alebo len kupit podlozku s brzdou a na novo vrtat?
Ak má táto päta rovnako široko diery, tak by stačilo vymeniť len pätu na podložke.
https://www.skialpinista.sk/p/12322/patka-viazania-atk-trofeo-brake-wc?pp=0e65972d
Laro22 tie podložky atk, ak ti ich nebude treba vezmem
Ano ale cena je 260euro...samizrejme netreba nuc vrtat ale na zivo je ten novy system dost jemny...nie jecnejaka alternativa brzd? Nieci k spicke na atk?
čo toto?
https://www.sport-conrad.com/en/products/atk/touring.html?gad_source=1&gad_campaignid=17176764693&gbraid=0AAAAADEBN1_QoQpnQJAEjdz61bqmxdPAE&gclid=CjwKCAiA8vXIBhAtEiwAf3B-g5MGwLBAj5ECZfW9m7RUU5vBfXGuK6pT2mHgbJ6h7uyvEHEK9uXZuBoCHzUQAvD_BwE
to neni dobre na 64ku bežku..
na to sú tie titerne trofeo patky zavodnicke na zavodnicke lyže
Žiť sa s tým samozrejme dá, sám som to na svojich prvých lyžiach nejakých 5 sezón používal, no odporúčal by som to skôr len vtedy, ak máš väčšinu túr v štýle jeden výstup - jeden zjazd, prípadne to potrebuješ len ako zálohu, aby ťa nevyhodili zo zjazdovky.