V rozhovore s akčnou mamičkou Katkou sme rozobrali praktické rady a skúsenosti s nosením detí a výletmi do prírody.

Povenovali sme sa špecifikám turistiky s deťmi a zamerali sa najmä na užitočných pomocníkov ako látkový ergonosič, detský turistický nosič a športový vozík. Katka outdoorom žije a je krásne vidieť, ako túto svoju vášeň prenáša na svoje 2 detičky. Myslím, že je vzorom pre mnohých rodičov a som rada, že sa podelila o svoje skúsenosti.


Rozprávať na tému turistiky s deťmi by sme sa mohli dlhé hodiny a je tu množstvo ďalších tém, ktorým je potrebné venovať pozornosť. Dôležitá je výbava, ktorú si je nutné na rodinnú túru pribaliť, výber turistiky, plánovanie trasy, jedlo a pitný režim, obliekanie detí, motivácia detí či trpezlivosť rodičov. Ak vás zaujímajú ďalšie témy, dajte nám určite vedieť a my pre vás radi natočíme ďalší diel tejto mini série „S deťmi na túru“.

Ak sa chcete inšpirovať ešte viac, určite si prečítajte aj články od Katky. Nájdete tam tipy na príjemné výlety aj poriadne obdivuhodné výkony či testy výbavy s množstvom praktických informácií.

Turistika s deťmi, detský vozík, kočiar a turistický nosičTuristika s deťmi, detský vozík a detský turistický nosič

Veľkou inšpiráciou je rovnako Lenka s Imrom, ktorí absolvovali takisto množstvo rodinných výletov - napr. s vozíkom v zime na Kráľovu hoľu, s nosičom v Malej Fatre, Súľovských vrchoch, Belianskych Tatrách či Nízkych Tatrách. Takisto sa podelili o ich začiatky a skúsenosti, ktoré sú niekedy ťažké, ale zároveň krásne.

Budeme radi, ak sa podelíte o vaše skúsenosti a zážitky a dáte nám vedieť, či používate na túre niektorý zo spomínaných pomocníkov.
Zdroj fotografií: Viktor Tóma
report_problem Našiel si v texte chybu?
VeronikaJanosova 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Ako si vybrať obuv cez e-shop?

Video: Ako si vybrať obuv cez e-shop?

Pozrime sa na pár krokov, ktoré ti pomôžu kúpiť si ten správny pár topánok.
Turistika s dieťaťom - užitočné rady a tipy

Turistika s dieťaťom - užitočné rady a tipy

Veľa z nás turistov chce prirodzene vštepiť lásku k horám a pohybu aj svojim deťom. Preto naše prvé kroky často smerujú do prírody, kde spoločne vykonávame rôzne aktivity.
Video: Ako si vybrať športové hodinky?

Video: Ako si vybrať športové hodinky?

Ako si spomedzi rôznych modelov vybrať tie správne športové hodinky? Pozrime sa na 8 rád pre uľahčenie výberu.
keyboard_arrow_up