Váš záujem o rozvoj projektu MTHIKER nás skutočne teší

Ak ste nám písali ohľadom spolupráce, žiadny strach, nezabudli sme. Už čoskoro dáme vedieť a budeme vás kontaktovať.

Keď sme rozmýšľali nad tým, ako poňať projekt MTHIKER, tak sme mali jasno v jednej veci. Chceli by sme, aby sa jednalo z veľkej časti o komunitný web, kde budú mať možnosť užívatelia zdieľať svoje zážitky, tipy, a teda sa budú v pomerne veľkej miere podieľať na samotnom obsahu. Veď najlepším príkladom je práve náš sesterský web MTBIKER.

Preto sme pred nedávnym časom publikovali článok (...možno hľadáme práve teba), ktorý mal za úlohu osloviť vás a ponúknuť možnosť spolupráce takpovediac „na mieru”. Výsledkom bolo, že nám prišlo skutočne veľa odpovedí a tento mini článok je v podstate prvé poďakovanie všetkým, ktorí zareagovali. Tým, že ich bolo viac, ako sme čakali, konkrétne okolo 100, spätná väzba sa trochu natiahla. Radi by sme ale pripomenuli, že všetky odpovede detailne pozrieme, zhodnotíme a každému dáme vedieť postupne od budúceho týždňa.

No a rovnako je tento text aj malým pripomenutím pre tých, ktorí ešte váhajú a radi by sa tiež zapojili do spolupráce. Ideálne, ak pozriete na článok, ktorý spomíname vyššie v texte, prípadne môžete prejsť rovno na dotazník. Ako sme už písali predtým, pre nás nie je dôležitá kvantita ale autentický, zaujímavý a hlavne pestrý obsah.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rád/a chodíš do hôr a baví ťa tvoriť, možno hľadáme práve teba

Rád/a chodíš do hôr a baví ťa tvoriť, možno hľadáme práve teba

MTHIKER je rovnako o širokej komunite. Ponúkame možnosť, ako sa aktívne zapojiť do tvorby obsahu a posunúť ho ešte viac k samotným užívateľom.
Každý si tu nájde svoj kúsok do hôr

Každý si tu nájde svoj kúsok do hôr

Black Diamond sa stala jednou z najznámejších značiek outdoorového vybavenia na celom svete. Svoje miesto si vybudovala vďaka inováciám a neustálemu vývoju.
Test: S funkčným tričkom v  pohodlí v každej situácii

Test: S funkčným tričkom v pohodlí v každej situácii

Funkčné tričká sú jednou z najzákladnejších vrstiev, ktoré zabezpečujú tepelný komfort a udržiavajú telo v príjemnom pocite sucha. Splnilo toto termo tričko moje očakávania?
keyboard_arrow_up