Aké jedlo si so sebou zbaliť na túru? Priprav si s nami chutnú a výživnú desiatu.

Výživa vo veľkej miere ovplyvňuje náš športový výkon aj počas obyčajnej túry. Ak sa „natlačíme" len nejakými buchtami alebo keksami, bude sa nám kráčať ťažko, budeme mať zaťažený žalúdok a negatívne to ovplyvní celý zážitok z túry. Túra má byť predsa o tom, aby sme načerpali energiu z prírody, vypli od každodenného stresu, strávili pekný deň s rodinou, priateľmi a hlavne si to užili a cítili sa dobre. Jedlo by nám v tom nemalo brániť, ale naopak, malo by nás v tom podporiť. Preto je dobré pred samotnou túrou sa trošku zamyslieť nad tým, čo si so sebou nabalíme a nie je to o hodinách pripravovania a varenia. V jednoduchosti je krása a chutné výživné jedlo sa dá pripraviť aj jednoducho a rýchlo. Stačí si na to nájsť pár minút. Samozrejme, nie je nič zlé ani na klasickom rožku, lepeňáku či horalke, no my sa pozrieme na trošku iné tipy .


Vo videu sme si zhrnuli pár jednoduchých tipov, ktoré sa mi osvedčili a vyhovujú mi. Samozrejme, nesmieme zabúdať na pitný režim, o ktorom sme si nedávno zhrnuli pár tipov na hydratáciu počas túry. Ak chceme byť počas fyzickej aktivity plní energie, pomôcť nám môžu aj doplnky výživy, ktorým sme sa tiež nedávno venovali.

Ak sa ti video páčilo, sleduj náš YouTube kanál MTHIKER a nezabudni nás podporiť svojím odberom.
report_problem Našiel si v texte chybu?
VeronikaJanosova 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: 10 tipov na rýchlejšiu regeneráciu

Video: 10 tipov na rýchlejšiu regeneráciu

Ako regenerovať po náročnom výkone v horách?
Video: Ako si vybrať outdoorové nohavice?

Video: Ako si vybrať outdoorové nohavice?

Outdoorové nohavice od výmyslu sveta, ale ako si vybrať tie správne práve pre teba?
Video: Lyofood - rýchle a chutné jedlo do hôr

Video: Lyofood - rýchle a chutné jedlo do hôr

Dehydrované jedlo, ktoré v batohu takmer nič neváži, ale po uvarení je chutné takmer ako z kuchyne. Poďme sa pozrieť na to, ako chutí jedlo od Lyofoodu.
keyboard_arrow_up