Zážitky, inšpirácie, skúsenosti
MTHIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pp

Oblečenie do upršaného počasia PR článok

Oblečenie do upršaného počasia

Príroda mení svoj letný kabát za jesenný pomaly, ale isto. Treba sa pripraviť aj na upršané a sychravé počasie. Poďme sa pozrieť na niekoľko kúskov, ktoré sa hodia do daždivých dní.
Obuv na vysokohorskú turistiku - nohy ako v papučkách aj na štítoch PR článok

Obuv na vysokohorskú turistiku - nohy ako v papučkách aj na štítoch

Vysokohorská turistika má trochu iné špecifiká ako obyčajná prechádzka v lese. Topánky by mali mať kvalitné spracovanie od podrážky až k jazyku a my sa teraz pozrieme na niekoľko zaujímavých modelov.
Čo si zobrať na prespávačku v prírode? PR článok

Čo si zobrať na prespávačku v prírode?

Na prespanie v prírode potrebujeme rôznorodú výbavu – veď nočný dážď či zima sú častokrát väčšími strašiakmi, než zver. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko kúskov, ktoré by sa mohli pri nocovaní uprostred lesa zísť.
Čo všetko sa hodí na beh? PR článok

Čo všetko sa hodí na beh?

Bežecká obuv a oblečenie výrazne ovplyvňuje pocit pohodlia počas behu a takisto ovplyvňuje aj bežecký výkon. Vybrali sme základné kúsky na cestný a trailový beh, ktoré sú vhodné pre bežcov aj bežkyne.
Príprava na kempovanie – multifunkčná výbava použiteľná kdekoľvek PR článok

Príprava na kempovanie – multifunkčná výbava použiteľná kdekoľvek

Letné prázdniny len nedávno začali a už väčšina z nás plánuje kempovanie v nižších, ale aj vo vyšších horských oblastiach. Pripravte sa na kemping a doplňte svoju výbavu o zaujímavé kúsky.
Začíname s lezením PR článok

Začíname s lezením

Leto je tu a nové skúsenosti s ním. Lezenie je jeden z najprirodzenejších pohybov či už pre dieťa, či pre dospelých. Pozrieme sa spoločne na základnú výbavu, ktorá je potrebná pri objavovaní tohto nádherného športu.
Praktické batohy na ľahkú turistiku či vychádzky do mesta PR článok

Praktické batohy na ľahkú turistiku či vychádzky do mesta

Počas každej túry alebo výletu si nájdu uplatnenie batohy, ktoré nie sú veľmi veľké, ale zmestia sa do nich všetky potrebné veci. Objemy od 7 do 26 l postačujú na kratšie a stredne dlhé túry, kde si nepotrebujete brať veľa vybavenia.
Výbava na trailový beh - bezpečne, pohodlne a s ľahkosťou PR článok

Výbava na trailový beh - bezpečne, pohodlne a s ľahkosťou

Bežecká sezóna je v plnom prúde a bežcov na cestách aj horách pribúda. Priprav sa aj ty na trailový beh a doplň svoju výbavu o zaujímavé kúsky.
Zlé počasie neexistuje, iba zle zvolené oblečenie PR článok

Zlé počasie neexistuje, iba zle zvolené oblečenie

Na horách to platí dvojnásobne, preto je dobré, byť pripravený na všetky typy počasia. Spolu sa pozrime na vybrané veci s vlastnosťami, ktoré ťa podržia v daždi, na silnom slnku, či dokonca v hlbokej noci.
Vybavenie na ferraty – bezpečnosť na prvom mieste PR článok

Vybavenie na ferraty – bezpečnosť na prvom mieste

Jar prišla v plnej kráse a s ňou sa onedlho otvoria aj ferraty na Slovensku. Pozrieme sa na výbavu, ktorá by nemala chýbať u každého milovníka outdooru, ktorý chce obohatiť svoje zážitky o výlety vo „vzdušnejšom" prostredí hôr, nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.
Outdoorové okuliare – dôležitý doplnok nielen na hory PR článok

Outdoorové okuliare – dôležitý doplnok nielen na hory

Do výbavy každého turistu nepochybne patria okuliare, bez ktorých to na horách v slnečnom počasí nie je ono. Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých kúskov, ktoré určite stoja za pozornosť.
Oblečenie na turistiku pre naše nežné pohlavie PR článok

Oblečenie na turistiku pre naše nežné pohlavie

Ak je turistika či outdoor vaším životným štýlom, investícia do výbavy vždy nájde využitie. Vybrali sme pre vás pár veci s cenovkou, ktorá nepotrápi vašu penaženku.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up